Jojo Rabbit: Imaginární Hitler si do Česka vzal posilu ze Hry o trůny

Jojo Rabbit: Imaginární Hitler si do Česka vzal posilu ze Hry o trůny | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
K tomu je tu první fotka Rebel Wilson v roli brutální instruktorky Fraulein Rahm.

Natáčení válečné satiry Taiky Waititiho, Jojo Rabbit, je v plném proudu. Čerstvě se dozvídám, že si režisér přizval do Česka další hereckou posilu. Je jí Alfie Allen, kterého můžete znát z Johna Wicka, ale především z Hry o trůny, kde hraje Theona Greyjoye. V Rabbitovi se zahraje Finkela, pobočníka kapitána Klenzendorfa, vůdce tábora Hitlerjugend, kterého hraje Sam Rockwell. Alifeho v kostýmu můžete vidět dole v galerii. V galerii můžete vidět také první kostýmní fotku Rebel Wilson, která ztvárňuje Fraulein Rahm, brutální instruktorku v táboře.

Jojo Rabbit pojednává o mladém chlapci (Roman Griffin Davis), který je během druhé světové války vychovávaný pouze svojí matkou (Scarlett Johansson). V Hitlerjugend mu vymývají mozek propagandou a vychovávají z něj hrdého nacionalistu. Po tom, co jej vážně zraní v táboře Hitlerjugend granát, zjišťuje, že jeho matka skrývá doma patnáctiletou Židovku (Thomasin McKenzie). Postupně ke svému překvapení objevuje, že je dívka úplně normální člověk a ne jakési mystické stvoření, jak mu to vtloukala do hlavy propaganda. Jeho přesvědčení prochází zásadní zkouškou a ve zmateném světě, ve kterém jen těžko hledá své místo, je mu nejbližším důvěrníkem imaginární přítel Adolf (Taika Waititi), který je jakousi hloupou, okouzlující a naivní verzí Vůdce, kterou si chlapec ve svojí hlavě smíchal z propagandistických plakátů a vzpomínek na vlastního otce. Dále hrají Rebel Wilson, Alfie Allen a Sam Rockwell. Režíruje a scénář napsal Taika Waititi.

Zdroje: Deadline, Rebel Wilson, Alfie Allen

Galerie: 3

Jojo Rabbit: Imaginární Hitler si do Česka vzal posilu ze Hry o trůny | Fandíme filmu Jojo Rabbit: Imaginární Hitler si do Česka vzal posilu ze Hry o trůny | Fandíme filmu Jojo Rabbit: Imaginární Hitler si do Česka vzal posilu ze Hry o trůny | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest