Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova.

Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova. | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Seznamte se s hororovou komedií, ve které mladé holky neváhají pro lajk vraždit.

Seznamte se s dalšího hororovým miláčkem letošních festivalů. Tragedy Girls pojednávají o dvou dívkách, které jsou ochotné pro pozornost na sociálních sítích udělat cokoliv. Nicméně zatímco obvykle podobně narušení jedinci vystačí s pózováním bez oblečení, pojídáním nechutností či ničením cizího majetku, Sadie a McKayla neváhají vraždit. Ale víte jak, ten lajk za to přece stojí. Celá zápletka je podaná jako hororová černá komedie s výraznou stylizací, z traileru je nicméně patrné, že snímku nebude cizí ani sociální komentář. Honba za zájmem okolí je mocná a v době internetové se posunula na další level.

Snímek natočil Tyler MacIntyre, jenž debutoval před dvěma lety hororovou komedií Patchwork, ve které se tři hrdinky sešité do jediného těla pokoušeli pomstít šílenému řezníkovi, který z nich roztrojené frankensteinovo monstrum vyrobil. Hlavních rolí v Tragedy Girls se chopily X-Menky Alexandra Shipp (Storm) a Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead). Dále hrají Josh Hutcherson (Hunger Games), Craig Robinson (ten byl zároveň jedním z producentů filmu) a Kevin Durand (The Strain, Lost). Snímek není ten typ filmu, jakých bychom se pravidelně dočkávali v naší oficiální distribuci, ale snad se dočkáme alespoň třeba na VOD. V Americe snímek bude uvedený 20.10. 2017.

Nejlepší kamarádky Sadie a McKayla si snaží zvýšit počet fanoušků na sociálních sítích zpravodajstvím o vraždách vyšinutého sériového vraha. Když se jim zabijáka podaří dopadnout a zajmout, rozhodnou se, že nejlepším způsobem, jak mít neustále ty nejžhavější zprávy bude, když začnou vraždit lidi samy. Z @TragedyGirls je přes noc senzace a městečko zachvátí panika. Dokáže přátelství přežít jejich národní slávu? Budou jejich účty verifikovány?

 

Galerie: 7

Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova. | Fandíme filmu Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova. | Fandíme filmu Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova. | Fandíme filmu Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova. | Fandíme filmu Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova. | Fandíme filmu Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova. | Fandíme filmu Tragedy Girls: Sociální sítě vás přivedou do hrobu. Doslova. | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest