Avengers 4 a Captain Marvel na CineEurope

Avengers 4 a Captain Marvel na CineEurope | Fandíme filmu
Marvel Studios
Prezentovaný byl také Ant-Man, který představil svůj ScreenX trailer.

V Barceloně probíhá výstava CineEurope, což je určitá obdoba amerického dubnového Cinema Conu. Filmové společnosti na téhle akci lokálním distributorům a médiím představují svoje plány na další rok. Prezentaci měla i společnost Disney a samozřejmě došlo i na představení plánů Marvelu. Protože na akci nebyli přítomní američtí novináři se svým tradičně důkladným reportingem, začaly se z akce okamžitě po sociálních sítích šířit nejrůznější fámy. Pojďme si tedy udělat jasno v tom, co skutečně víme.

Tak především, na akci nebyl oznámený oficiální název Avengers 4. Pokud někde narazíte na nějakou rozmazanou fotku, je to fake. Dle dostupných informací musela většina přítomných odevzdat svoje telefony, obecně z tiskových konferencí letošního ročníku najdete na sociálních sítích naprosté minimum fotek, proto jakákoliv „uniklá“ okamžitě působí podezřele.

Zároveň ani nebyly (dle dostupných informací) prezentované záběry z filmu. V uvedeném videu šéf Marvelu Kevin Feige promluvil k provozovatelům kin. Omluvil se jim za to, že řady Avengerů tak výrazně prořídly, ale i tak na nás čeká celá řada nových příběhů. Nepojmenovaní čtvrtí Avengers budou vyvrcholením celé dosavadní série. Zbývající hrdinové budou muset podle Feigeho ve filmu spojit síly a pokusit se společně stát „skutečným týmem“. Kromě záběru na sedícího Feigeho byl vidět pohled na nové kostýmy hrdinů, včetně nového kostýmu Hulka. Že by šlo o starý známý artwork, který je už nějakou dobu online?

Dále byla prezentována Captain Marvel. Během její prezentace už údajně nějaké záběry s postavou předložené byly, ale nevíme, zda se jednalo o záběry z filmu nebo jen nějakou ilustrační animaci. Video mělo každopádně za úkol představit novou postavu, její schopnosti a to, jak je mocná. Dokonce měla padnout zmínka o tom, že by se měla stát vůdčí osobností celého Marvel Cinematic Universe.

Snímek, který reálně ukazoval nové závěry, je ten, který už je dokončený nebo k tomu má přinejmenším hodně blízko – Ant-Man & The Wasp. Byly prezentované celkem tři scény, které akcentovaly prorodinné zaměření snímku, smysl pro humor a akční scény.

A to je vše, co o prezentaci Marvelu na CineEurope můžeme s jistou měrou uvěřitelnosti říct. Pokud jste se tedy kdekoliv dočetli něco jiného, pravděpodobně jde i sbírku fake news.

Na závěr ještě ScreenX trailer na Ant-Mana a Wasp. ScreenX je technologie, která roztahuje obraz i na boční stěny sálu, takže vás film obklopí v rádiusu 270°.

Zdroje: KinoMetro, MCU Cosmic, Nikita Byrkin I, II, III, IV, V

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest