Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky

Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 15 obrázků
A snad s definitivní platností bylo rozsouzeno, zda se Captain Marvel objeví nebo neobjeví v Avengers: Infinity War.

Natáčení Captain Marvel začalo. V lednu jsme viděli už několik fotek, brzy se ale ukázalo, že Marvel spustil kamery na pár dní z toho důvodu, aby se mohl ucházet o daňové úlevy státu Kalifornie. Teď by tedy už mělo jet natáčení naplno. Kolemjdoucím se podařilo zachytit scénu, ve které Brie Larson nadále hraje v zeleném kostýmu, který vychází z uniformy vojáků z planety Kree. Na fotky ze sociálních sítí se můžete podívat dole v galerii. Do budoucna se máme těšit také na představení klasického kostýmu.

Zajímavostí je, že zatímco diváci poprvé uvidí Carol Danvers v jejím samostatném filmu, Brie Larson roli hrála poprvé v Avengers. Před pár dny panovala určitá nejistota, zda postavu uvidíme už v Avengers: Infinity War. Z toho, co říkali režiséři Russoovi v zákulisním rozhovoru z natáčení jsme se dozvěděli, že Larson nějaké scény pro Avengers: Infinity War točila, nicméně všechna ostatní vyjádření studia Marvel mluvila o tom, že se objeví až v Avengers 4. Tak jak to vlastně je? Slashfilm kontaktoval přímo Disneyho, který potvrdil, že Captain Marvel skutečně bude až v Avengers 4. Všechny rozhovory, které ji spojují už s Avengers 3, vznikly ještě předtím, než se Marvel rozhodl představení postavy odložit. Ať už to bylo z jakéhokoliv důvodu.

Scenáristé Avengers 3 a 4, Christopher Markus a Stephen McFeely si postavu pochvalují. Společně s ní přichází do světa Marvelu tak silné superschopnosti, jaké jsme dosud neměli v rámci studia možnost vidět. Určitým způsobem by postava měla být také podobná Captainu Amerikovi. Spousta marvelovských hrdinů jsou narušené osobnosti jako Tony Stark nebo Peter Quill, které mají nesmírně zbytnělé ego a hodně chybují. Carol je podobně jako Steve Rogers ostrostřelec. Většinou má pravdu, ví že má pravdu a nemá chuť se s vámi o tom dohadovat. Jakmile by na ní někdo jako Quill zkusil svoje brebentění, tak se s ním nebude zdržovat a prostě na něj houkne, ať zase pěkně sklapne. Zároveň Markus připouští, že psát scény s postavou, které jsou vyloženě závislé na tom, že bude dobře přijatá sólovka Captain Marvel, je docela ošemetné.

Scenáristka sólovky Geneva Robertson Dworet si zase pochvaluje, jak je zábavné psát postavu, která vám dovede pořádně nakopat zadek a udělá to s chutí. Genevu také baví, jak je Marvel kolaborativní prostředí. Šéf studia Kevin Feige se několikrát týdně s vámi schází, probírá s vámi svoji vizi pro danou postavu i vás obeznámí s tím, jak má zapadat do širšího světa Marvelu. Takže se snad nemusíme bát o to, že by se Captain Marvel mezi Avengers 3 a 4 ztratila.

A teď už video z natáčení a slíbené fotky.

V komiksech byla Carol Danvers agentkou CIA či bojovou pilotkou americké armády, vždy dokázala držet krok v profesích dominovaných muži. Nadpřirozené schopnosti získala, když mimozemšťanovi z rasy Kree jménem Mar-vell (tehdy pro pozemšťany známý jako Captain Marvel) pomáhala v boji s nebezpečným protivníkem. Vlivem protivníkova záření Carol absorbovala část Mar-vellovy genetické podstaty a kombinací lidské a kreeské DNA získala unikátní sadu nadlidských schopností. V komiksech má nadlidskou sílu, pohybuje se nadzvukovou rychlostí, létá, je neúnavná, běžnými prostředky nezranitelná, rychle se hojí, vystřeluje silné energetické výboje a vnímá kosmiské energie. Jedná se jednu z vůbec nejmocnějších ženských superhrdinek. Řadu let působila jako Ms. Marvel, před nedávnem však přejala identitu svého mentora a stala se novou Captain Marvel.

Scénář napsaly Nicole Perlman, Meg LeFauve a Geneva Robertson-Dworet, hlavní roli hraje Brie Larson, dále se objeví Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Jude Law, Gemma Chan a DeWanda Wise. Děj filmu bude zasazený do 90. let minulého století a budou v něm figurovat mimozemští Skrullové. Premiéra je stanovená na 8. 3. 2019.

Zdroje: Coming Soon, Slashfilm, bestfbrie, brielarsoncom, Collider

Captain Marvel

08.03.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 16

Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu Captain Marvel: Natáčení začalo, jsou tu nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest