Ant-Man & The Wasp: Podrobnosti o záporákovi a zápletce

Ant-Man & The Wasp: Podrobnosti o záporákovi a zápletce | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Sebastian Stan k tomu přihodil několik potenciálních antmanovských i avengerovských spoilerů.

Magazín EW zveřejnil nové informace o chystané komiksovce Ant-Man & The Wasp, která pomůže vyplnit čekání mez Avengers 3 a 4. Hlavní náplní snímku má být pátrání Hope van Dyne (Evangeline Lilly) a Hanka Pyma (Michael Douglas) po Janet van Dyne (Michelle Pfeifer) – Hopeině matce a Hankově manželce. Ta před dávnými lety zmizela nenávratně zmenšená v kvantové říši. Jenže pak dvojice potkala Scotta Langa (Paul Rudd) a ten se z kvantové říše dokázal vrátit, i když se to do té doby zdálo nemyslitelné. V tu chvíli rodinná dvojice začne být posedlá snahou dostat se do kvantové říše a vrátit se z ní společně s Janet.

Také se dozvídáme, že hlavním záporákem filmu je Ghost, což je v komiksech obvykle muž, nicméně ve snímku Peytona Reeda roli hraje herečka Hannah John-Kamen. Podle Reeda na pohlaví postavy nezáleží a prostě bylo podle něj zajímavější obsadit do filmu další ženu. Hlavní schopností Ghost je „fázování“, které jí umožňuje pronikat skrz pevnou hmotu. Tuhle schopnost dokáže využívat v mnoha různých variantách, takže toho od ní máme čekat daleko víc než jen procházení zdí. Každopádně bude pro Ant-Mana i Wasp tvrdým oříškem.

Walton Goggins si zahrál drobného kriminálníčka Sonnyho Burche a Laurence Fishburne hraje Hankova bývalého kolegu Billa Fostera. Oficiálně zatím o postavách nevíme mnoho bližšího.

Dole v galeriie najdete k Ant-Manovi a Wasp nejnovější fotky.

A teď pozor, pouštíme se na tenký led spoilerů!!!

Janet van Dyne se podle všeho z kvantové říše skutečně zachránit podaří. Můžete namítat, že to bylo přece jasné – bavíme se o mainstreamovém velkofilmu, kde hrdinové zpravidla svých cílů nakonec dosáhnou. Ale stoprocentní to zkrátka nebylo. Sebastian Stan (představitel Winter Soldiera) nicméně v rozhovoru prozradil, že točil scénu, ve které byl společně se Samuelem L. Jacksonem, Michaelem Douglasem a Michelle Pfeifer. Nespecifikoval, zda je scéna zařazená do Avengers 3 nebo 4, avšak alespoň v jednom z filmů se zkrátka Janet objeví. Jedná se o scénu, ve které byly opravdu VŠECHNY postavy, její plánování zabralo tři měsíce a Stan o ní nesmí cokoliv bližšího prozradit.

Další spoiler? Vesmírná výprava hrdinů se v Avengers: Infinity War připojí k boji ve Wakandě. Už dříve bylo odhaleno, že se k hrdinům připojí Thorova skupinka s Grootem a Rocketem. Sebastian Stan však prozrazuje, že bojoval také po boku Toma Hollanda (Spider-Man) a Davea Bautisty (Drax).

V galerii najdete nejnovější fotky.

V hlavních rolích se vracejí Paul Rudd jako Scott Lang, Evangeline Lilly jako Hope van Dyne, Michael Douglas jako Hank Pym, Judy Greer jako Maggie, Bobby Cannavale jako Paxton, Michael Peña jako Luis, David Dastmalchian jako Kurt a T.I. jako Dave. Nově je doplňují Michelle Pfeiffer jako Hope van Dyne, Laurence Fishburne jako Goliath, Walton Goggins jako Sonny Burch, Randall Park jako Jimmy Woo a Hannah John-Kamen jako Ghost. Režíruje Peyton Reed, scénář připravují společně s režisérem Paul Rudd, Adam McKay, Andrew Barrer a Gabriel Ferrari, kteří se všichni podíleli na scénáři k prvnímu filmu. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. 7. 2018. 

Zdroje: EW, Independent,

Ant-Man and the Wasp

06.07.2018 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Ant-Man & The Wasp: Podrobnosti o záporákovi a zápletce | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Podrobnosti o záporákovi a zápletce | Fandíme filmu Ant-Man & The Wasp: Podrobnosti o záporákovi a zápletce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest