Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC?

Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ve snímku můžeme krom hlavních hrdinů potkat celou řadu dalších mystických superhrdinů.

O Justice League Dark toho moc nevíme. Vloni v létě bylo odhaleno, že po odchodu Guillerma del Tora se píše úplně nový scénář, který píše Jon Spaihts (Doctor Strange, Prometheus), a že mají v projektu vystupovat postavy John Constantine, Swamp Thing, Deadman, Zatana a Ertigan. Od té doby nic konkrétního. A dnes to není o mnoho lepší, vlastně jde jen o takovou drobnou zajímavost.

Server That Hashtag Show, který loni přišel s informací o Spaihtsovi, uvádí, že studio Warner začalo tlačit na to, aby se projekt pohnul kupředu. V dohledné době máme čekat ohledně JLD novinky, zatím alespoň ona slibovaná zajímavost. Součástí filmu má být návštěva baru Oblivion, který je v komiksech od DC místem, kde se scházejí bytosti s magickým nadáním a je ukrytý v maličké paralelní dimenzi. Dveře do něj vedou z mnoha míst na zemi.

Hrdinové filmu se v něm mají zastavit a potkat tam Shadowpact, což je další tým bytostí z mystického koutu DC universe. Jeho součástí mají být Detective Chimp, Doctor Fate, Black Orchid, Pandora a Phantom Stranger, což jsou postavy, které jsou známé pravděpodobně především skalním čtenářům komiksů. (I když Doctor Fate se objevil v seriálech Constantine a Smallville). Ve filmu by měli mít pouze cameo a podobná camea je hrozně jednoduché škrtnout, ale i tak jde o ukázku toho, že mystický svět je široký, a pokud bude Justice League Dark úspěšná, může do něj Warner vrazit s daleko větší vervou a představit z něj větší množství postav.

Jinak o filmu víme jen to, že Warner s filmem počítá v dohledné době (na podzim byl uvedený na poměrně řídkém seznamu chystaných projektů), a pokud jde o hledání režiséra, tak tady se v poslední době pouze Doug Liman nechal slyšet, že kdyby nastala správná konstelace okolností, tak by zvážil, že se k dříve opuštěnému projektu vrátí.

Přiložené artworky jsou z nerealizované starší verze filmu, takže kdo ví, zda z nich něco bude použito, ale nevypadají zle, co říkáte? Na závěr zavzpomínejte, jak Fate řádil ve Smallvillu:

Justice League Dark je v komiksech tým temných antihrdinů, kteří navzdory svým osobním démonům společně bojují proti mocným nadpřirozeným oponentům. Nechybí důraz na magii a inspirace hororem. Podle starších zpráv by se ve filmu měli objevit John Constantine, Swamp Thing, Zatanna, Deadman a Etrigan, ale možná také Spectre, The Floronic Man nebo Zatara. Původní scénář od Guillerma del Tora neměl pojednávat o zrodu týmu, podrobnosti o jednotlivých postavách jsme přinesli ve starším článku.

Zdroj: That Hashtag Show

Liga spravedlivých: Temno

24.01.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Animovaný, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 8

Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu Justice League Dark: Otevře film dokořán mystickou část DC? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest