Nový Terminátor nabídne množství humoru a uvěřitelnosti

Nový Terminátor nabídne množství humoru a uvěřitelnosti | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Podle Jamese Camerona musí být daleko méně černobílý. A na snímku se bude podílet čínský koproducent.

Ty největší novinky o příštím Terminátorovi přišly před čtrnácti dny, kdy jsme se dozvěděli, kdo ztvární novou hrdinku a nového kyborga. Teď se dozvídáme další střípky.

O filmu se rozpovídala Mackenzie Davis, která dostala jednu z hlavních rolí. Režisér Tim Miller podle ní do filmu nese mnoho humoru a zároveň chce příběh ukotvit v realitě. Nemá rád čistokrevné akční filmy, kde o sebe dvě a půl hodiny naráží kov o kov. Chce, aby diváci v kině prožívali emoce. Máme se sžít s postavami, naplno souznít s jejich cestou a vychutnat si rozmanitost lidského života. Nemá to být jen o soubojích a destrukci. Herec Diego Boneta, který má ztvárnit bratra hlavní hrdinky, mluvil pouze ve zdvořilostních frázích, avšak jeho interview si i tak můžete přehrát na konci článku, v přiloženém videu.

Krátce o Terminátorovi 6 mluvil také producent James Cameron, když prezentoval svůj očekávaný seriál o mistrech science fiction. Podle něj jsou terminátorské filmy o umělé inteligenci a na tu se dnes podle něj díváme úplně jinak, než jsme se na ni dívali v roce 1982, kdy psal scénář k úplně prvnímu dílu série. Tenkrát to bylo černé na bílém: Technologie je zlá, chytré počítače jsou zlé. V současnosti má tahle problematika daleko víc nuancí. A snad se to podaří ve filmu ukázat. Nová premisa má znít proto lehce odlišně: „Chytré počítače jsou zlé, ale...“.

Také se dozvídáme, že spolu s produkční společností Skydance začala na projektu spolupracovat čínská firma Tencent. Nic moc jsme se z oficiálního oznámení nedozvěděli, snad jen to, že na akci byl snímek označovaný jako The Terminator 2019. Uvidíme, jaký bude mít čínský partner na projekt vliv.

Děj film je zasazený do Mexika, jednou z hlavních hrdinek bude mladá Mexičanka, společně s postavami Sarah Connor (Linda Hamilton) a T-800 (Arnold Schwarzenegger). Nové postavy ztvární Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Gabriel Luna a Diego Boneta. Snímek má ignorovat všechny Terminator filmy, které netočil James Cameron, který také produkuje. Scénář píše Billy Ray, režíruje Tim Miller. Datum české a slovenské premiéry je v tuto chvíli stanovené na 22. 11. 2019.

Galerie: 4

Nový Terminátor nabídne množství humoru a uvěřitelnosti | Fandíme filmu Nový Terminátor nabídne množství humoru a uvěřitelnosti | Fandíme filmu Nový Terminátor nabídne množství humoru a uvěřitelnosti | Fandíme filmu Nový Terminátor nabídne množství humoru a uvěřitelnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest