Terminátor: Linda Hamilton se vrací a další podrobnosti

Terminátor: Linda Hamilton se vrací a další podrobnosti | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Filmy, které nenatočil Cameron se budou ignorovat a další novinky.

Jak jsme vás před časem informovali, producent James Cameron a režisér Tim Miller měli naplánovanou akci, při které předstoupili před diváky a představili jim příštího Terminátora. Největší novinka dne? Linda Hamilton se po více než 25 letech vrací jako Sarah Connor. Podle Camerona je důležité, že se konečně na plátna vrací také zocelená hrdinka, mezi všemi těmi zocelenými stárnoucími hrdiny, které v kinech vídáme zcela běžně.

Tim Miller (Deadpool) tedy skutečně bude režírovat, produkuje James Cameron, společně se společností Skydance, která držela práva na Terminátora doposud. Cameron připravil námět filmu a společně s Millerem složili tým scenáristů, již dají dohromady celou trilogii dalších filmů, které budou všechny samostatnými příběhy, ale zároveň budou tvořit kontinuální příběh, podobně, jako to má být u Cameronových chystaných Avatarů. Součástí týmu scenáristů jsou mimo jiných David S. Goyer (trilogie Temného rytíře, Blade, Muž z oceli), Charles Eglee (spolu s Cameronem vytvořil seriál Dark Angel), Josh Friedman (seriál The Sarah Connor Chronicles) nebo Justin Rhodes, častý spolupracovník Goyera.

Vedle Hamilton se vrací také Arnold Schwarzenegger. Arnold doposud vždy hrál robota s lidskou kůží, který je vyslaný z budoucnosti, aby se snažil zabít nebo naopak chránil hrdiny. Mezi ty patřila v Cameronových filmech vždy především Sarah Connor, servírka, která se dozvídá, že její syn v budoucnosti povede povstání proti nadvládě strojů, pročež se ji stroje pokoušejí zabít.

Nový film by měl být přímým pokračováním Terminátora 2 a další díly ignorovat, což je přístup, který v minulosti zvolil už Terminátor: Genisys. Tématem opět mají být rizika, které s sebou nesou moderní technologie, a i když se staří hrdinové vrátí, tak podobně jako v nových Star Wars budou předávat pochodeň nové generaci postav. Momentálně se hledá zhruba osmnáctiletá herečka, která bude novým středobodem celé série. Stále máme čekat cestování časem, stále budou v příběhu figurovat postavy z budoucnosti i přítomnosti. Většina postav bude nová, Schwarzenegger a Hamilton je doplní.

Zdroj: THR

Galerie: 3

Terminátor: Linda Hamilton se vrací a další podrobnosti | Fandíme filmu Terminátor: Linda Hamilton se vrací a další podrobnosti | Fandíme filmu Terminátor: Linda Hamilton se vrací a další podrobnosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest