Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě

Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Připomínáme dlouhou cestu postavy na filmová plátna.

Joe Manganiello a Deathstroke si s DC Films za poslední léta dost užili. Kdysi dávno to vypadalo, že Deathstroke dostane svůj samostatný celovečerní film, který by měl spíš menší rozpočet. Pak se šuškalo o tom, že by se mohl objevit v Suicide Squad. Nakonec se v roce 2016 z ničeho nic objevilo na sociálních sítích Bena Afflecka krátké video, ve kterém se Deathstroke ukázal. Šlo o testovací záběry, u kterých se později potvrdilo, že byly připravovány pro film Justice League, a že roli dostane Joe Manganiello.

V Justice League měl mít krátké cameo a naplno se měl projevit v chystaném The Batmanovi Bena Afflecka. Jenže Affleck Batmana opustil a režii převzal Matt Reeves, který začal chystat úplně nový scénář, ve kterém se s Deathstrokem nepočítalo. Pak bylo krátce před loňskou premiérou Justice League oznámeno, že Deathstroke dostane vlastní celovečerní film, postavu si zahraje Manganiello a snímek zrežíruje Gareth Evans. V Justice League se pak Deathstroke ukázal v potitulkové scéně jako spojenec Lexe Luthora.

Od té doby bylo kolem populárního antihrdiny celkem ticho. Akorát nebyl součástí seznamu chystaných DC filmů, takže je zřejmě ještě docela daleko. Zároveň ale ne tak daleko, protože jej v televizním světě DC momentálně opět mají zakázáno použít.

Teď se k tématu krátce opět vyjádřil také představitel hlavní role, Manganiello. Na premiéře filmu Rampage reportérovi potvrdil, že se „něco chystá“, ale že prozatím nemůže víc říct. Možná tím má na mysli pouze chystaný film s Deathstrokeem, možná tím nenápadně odkazuje k drbům na začátku roku, podle kterých by pojítkem budoucích DC filmů neměli být hrdinové a Justice League, ale padouši a jejich Leagion of Doom.

Tak či tak fanoušky maskovaného zabijáka může těšit, že se s ním stále počítá!

Deathstroke v komiksech někdy vystupuje čistě jako padouch, jindy jako temný hrdina. Geneticky upravený voják patří k nejobávanějším zabijákům DC Universe. Ovládá řadu zbraní a bojových technik, vládne nadlidskou silou. Díky své ikonické dvoubarevné masce, je vizuálně nezaměnitelný a momentálně je populární také díky videohrám s Batmanem a seriálu Arrow. Objevil se v potitulkové scéně celovečerní Justice League.

Zdroje: Revenge of the Fans

Galerie: 7

Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě | Fandíme filmu Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě | Fandíme filmu Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě | Fandíme filmu Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě | Fandíme filmu Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě | Fandíme filmu Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě | Fandíme filmu Deathstroke s Manganiellem je stále v přípravě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest