The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke

The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Ben Affleck o tom, proč si vybral do příští Batmanovy sólovky zrovna tohoto padoucha. A natočí Affleck Justice League 2?

Výslech Bena Afflecka pokračuje. Člověk až lituje režiséra Gavina O’Connora, když ho vidí sedět vedle Bena, jak místo diskutování o vlastním filmu (Zúčtování) jen tiše přihlíží a čeká, až kolega dopovídá všechno o Batmanovi. Affleck samozřejmě zatím nemůže prozradit mnoho, ale novináři na to jdou od lesa a teď se ho zkoušejí ptát na záporáka Deathstrokea.

Proč právě on bude ve snímku The Batman záporákem? Tak zaprvé, instinkt. Podle Afflecka prostě budou pasovat. A podle pozitivního přijetí od fanoušků se nemýlil. Dále je Deathstroke pro temného rytíře výtečnou protiváhou. Oba dva mají obdobné schopnosti, oba dva jsou obvykle pojatí v podobném duchu, takže není těžké je umístit do společného příběhu. Affleckovi se také líbí, že na filmovém plátně postava dosud nebyla ztvárněná a navíc ji má osobně rád, zvlášť aktuální verzi z komiksové kontinuity New 52. Affleck je také nesmírně spokojený s obsazením Joe Manganiella, který podle něj bude ve filmu vynikající.

Zúčtování hraje také J.K. Simmons, který je ve světě DC novým komisařem Gordonem, a tak musí na komiksové otázky odpovídat také. Nic moc konkrétního nám zatím prozradit nemůže, ale v rozhovoru je jedna zajímavá pasáž. Ať poslouchám jak poslouchám, zdá se, že Simmons říká, že bude pracovat pod vedením Bena Afflecka na budoucích filmech (films). Mluví herec obecně o budoucnosti a v rámci rozhovoru se pouze nepřesně vyjádřil? Nebo nám nechtěně prozradil, že Ben Affleck bude pro Warner točit hned několik komiksových filmů? Nebo mám slyšiny?

Zaposlouchejte se do rozhovoru sami a dejte v komentářích vědět, jak to vidíte vy: Připravuje Ben Affleck potají víc komiksovek než jen The Batmana? Možná dokonce Justice League 2?

Zdroje: Collider, IGN

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 8

The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu The Batman: Proč bude záporákem zrovna Deathstroke | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest