I DC univerzum má svého boha

I DC univerzum má svého boha | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Marvel má Kevina Feigeho a Josse Whedona, Warner ke svým komiksovkám našel vlastního náčelníka. A jakých čtyř komiksových adaptací bychom se mohli dočkat?

Marvel moc dobře ví, že propojený filmový svět je třeba koordinovat a od toho má Kevina Feigeho a Josse Whedona. Od Foxů se zase neslo, že by komksové filmy mohl koordinovat Mark Millar, avšak zdá se, že se všichni domlouvají spíš s Bryanem Singerem. A u Warnerů? Tam se chodilo často pro radu k jednomu z klíčových mužů papírové divize, k Geoffu Johnsovi, ale podle nejnovějších zpráv je teď ve Warneru komiksovým mužem číslo jedna scenárista David S. Goyer.

Goyer napsal všechno možné od filmového Bladea, přes Nolanovy Batmany, až po aktuálního Muže z oceli Zacka Snydera, podle starší zprávy má smlouvu i na několik dalších filmů, včetně momentálně připravovaného Batman vs. Superman. A zřejmě má nad dalším směřováním filmového DC Universe značnou kontrolu, protože když se několik různých hollywoodských producentů zajímalo o adaptování komiksů jako jsou Suicide Squad, Booster Gold, Deathstroke nebo Team 7, bylo jim řečeno, že se mají nejdřív domluvit s Goyerem! Pokud je nám známo, tak do sdíleného DC univerza v tuto chvíli oficiálně patří pouze Muž z oceli a Batman vs. Superman, tak uvidíme, zda a jak se nám nakonec DC Universe rozroste.

Mimochodem, pokud by někdo z výše zmíněných hrdinů dostal vlastní film, nebylo by to vůbec špatné. Booster Gold je frajírek z budoucnosti, který cestuje do současnosti a prostřednictvím znalosti dějin a moderních technologií ze sebe dělá hrdinu, když dovede vždy zasáhnout v ten pravý moment. Skrze několik osobních tragédií se z něj s postupem času stává skutečný hrdina.

Suicide Squad má v DC několik různých inkarnací, ale ta nejzajímavější je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Deathstroke někdy vystupuje čistě jako padouch, jindy jako temný hrdina. Geneticky upravený voják patří k nejobávanějším zabijákům DC Universe. Ovládá řadu zbraní a bojových technik, vládne nadlidskou silou. Momentálně je populární také díky videohrám s Batmanem a seriálu Arrow. Deathstroke byl jeden čas také členem skupiny Team 7, vojenské super-jednotky určené k řešení problémů s nadlidmi.

Co vy na to? Chtěli byste některý ze zmíněných komiksů vidět na velkém plátně?

Zdroj: Bleing Cool

Galerie: 4

I DC univerzum má svého boha | Fandíme filmu I DC univerzum má svého boha | Fandíme filmu I DC univerzum má svého boha | Fandíme filmu I DC univerzum má svého boha | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest