The Batman: Deathstroke působí čím dál méně pravděpodobně

The Batman: Deathstroke působí čím dál méně pravděpodobně | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A co Green Lantern? Ukáže se někdy v dohledné době alespoň on?

Když natáčení snímku The Batman převzal po Benu Affleckovi Matt Reeves, rychle vyšlo najevo, že původní scénář nebude žádným způsobem využitý a začne se úplně od začátku. Ještě když filmovou Justice League točil Zack Snyder, prozradil fanouškům, že ve filmu má malé cameo padouch Deathstroke v podání Joe Manganiella, se kterým se následně počítalo právě do The Batmana. Letos v létě Manganiello v rozhovoru uvedl, že ví, co s jeho postavou v budoucnu bude, ale nesmí nic prozradit. Ve fanoušcích maskovaného zabijáka tak mohla hořet dál malá jiskřička naděje, že postavu přeci jen nakonec na plátnech uvidí. Ta jiskřička teď dost možná zhasla.

Je známou skutečností, že tvůrci DC seriálu Arrow se v minulosti museli dost řídit pokyny vyššího vedení. Například uvedli v seriálu Suicide Squad, jen aby jej zase rychle museli po nařízení shora odklidit ze scény, když se tým začal chystat na velké plátno. Teď se po nějaké době vrací do seriálu Deathstroke, který v 6. řadě nebude mít jen malé cameo, ale bude výraznou postavou. Šéf Arrowa Marc Guggenheim vysvětluje, že nějakou dobu mělo DC s Deathstrokem plány, které „nezahrnovaly Arrowa“. A to se podle Marca spolu se závěrem letošního roku mění. Zdá se tedy, že seriál smí postavu používat proto, že se zkrátka a dobře na plátna v nejbližší době nechystá… Co vy na to? Je to škoda? Nebo se budete stejně těšit na jiného záporáka, kterým nás The Batman překvapí?

Další postava z kola ven? Reportéři se ještě jednou zeptali Armieho Hammera na to, jak to tedy bude s Green Lanternem. Herec fanoušky dlouho škádlil v rozhovorech a na Twitteru a tvářil se, jako by měl zelené elasťáky jisté. Když byl ale na roli dotázán tentokrát, řekl jenom to, že mu nikdo nevolal, vůbec nikdo mu nevolal, prostě nula. Jestli se tedy Green Lantern někdy v dohledné době má ukázat (třeba jako hostující postava v chystané Justice League), v podání Armieho to asi nebude.

Zdroje: Collider

The Batman

USA
Akční, Krimi, Drama
Info o filmu

Galerie: 5

The Batman: Deathstroke působí čím dál méně pravděpodobně | Fandíme filmu The Batman: Deathstroke působí čím dál méně pravděpodobně | Fandíme filmu The Batman: Deathstroke působí čím dál méně pravděpodobně | Fandíme filmu The Batman: Deathstroke působí čím dál méně pravděpodobně | Fandíme filmu The Batman: Deathstroke působí čím dál méně pravděpodobně | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest