Rom: Scenárista Ready Player One chystá vesmírného rytíře

Rom: Scenárista Ready Player One chystá vesmírného rytíře | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Připravuje se další "bratranec Transformers", další film podle hračky od Hasbra.

Zak Penn sice nedávno uvedl, že má v merku další marvelovku, chystá ho ale ještě jeden geekovský projekt. Píše scénář k celovečernímu filmu Rom. Rom, nebo také Rom: Spaceknight (Rom: Vesmírný rytíř), je původně další z řady hraček společnosti Hasbro, která je pro filmové diváky známá především kvůli Transformers a G.I. Joe. Také Rom se vedle figurek dočkal příbuzných komiksů, které rozvíjejí jeho mytologii a příběhy.

V komiksech Rom je utopistická planeta Galador napadena primitivními kouzelníky známými jako Dire Wraiths. Aby ochránili svůj svět, nechá se tisícovka dobrovolníků pod vedením Roma předělat na obrněné kyborgy. Útok Wraithů se sice podaří odrazit, avšak Rom se cítí odpovědný za jejich skutky kdekoliv ve vesmíru a vypravuje se na lov uprchlých Wraithů. A to třeba i na Zemi.

Zajímavé je, že zhruba před dvěma lety najalo Hasbro celý tým scenáristů, kteří měli ze značek Rom, M.A.S.K., Micronauts a Visionaries připravit celý provázaný svět filmů. Před časem John Francis Daley a Jonathan Goldstein (kteří byli součástí týmu) v rozhovoru uvedli, že pokud je jim známo, tak všechny tyhle plány krachly. Tehdy před lety společně s ostatními scenáristy připravili asi 11 různých příběhů, ale ty všechny zmizely v propadlišti dějin. Mezitím se měnilo vedení Paramountu, takže těžko určit, co přesně se děje, ale Goldsteina a Daleyho rozhodně nikdo nekontaktoval. Zdá se ty, že nový Rom vzniká samostatně a nemá se starším provázaným projektem nic společného.

Zdroje: Deadline, IGN

Galerie: 5

Rom: Scenárista Ready Player One chystá vesmírného rytíře | Fandíme filmu Rom: Scenárista Ready Player One chystá vesmírného rytíře | Fandíme filmu Rom: Scenárista Ready Player One chystá vesmírného rytíře | Fandíme filmu Rom: Scenárista Ready Player One chystá vesmírného rytíře | Fandíme filmu Rom: Scenárista Ready Player One chystá vesmírného rytíře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest