Bumblebee: Známe název, logo filmu odhaleno

Bumblebee: Známe název, logo filmu odhaleno | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Je dotočeno. A kolik vlastně ve filmu uvidíme robotů?

Samostatný film s Transformerem Bumblebeem je dotočený. Herci a štáb si užili závěrečnou party, ze které představitelka hlavní role Hailee Steinfeld sdílela pár fotek prostřednictvím Instagram Stories. Jak můžete sami vidět, fotky odhalují logo filmu a především jeho název, který by podle všeho měl znít Bumblebee: The Movie. Všechny fotky najdete dole v galerii.

A ještě doplňujeme jednu menší starší novinku. Producent Lorenzo di Bonaventura před časem prozradil, že ve filmu budou dohromady jen čtyři roboti. Jedním z nich je samozřejmě Bumblebee, před časem jsme zaslechli, že by se měl ukázat Optimus Prime a víme, že by se měl objevit přinejmenším jeden Decepticon.

V roce 1987 najde Bumblebee útočiště na smetišti v malém Californském městečku. Charlie (Hailee Steinfeld) se blíží osmnáctý rok a snaží se najít své místo ve světě, když poškozeného a zraněného Bumblebeeho objeví. Až ho Charlie opraví, velice rychle zjišťuje, že tohle určitě není jen obyčejné žluté auto. Dále hrají Jason Drucker, Abby Quinn, Rachel Crowe, Grazie Dzienny, Ricardo Hoyos a John Cena. Režíruje Travis Knight. Datum premiéry je stanoveno na 21.12. 2018.

Zdroje: Deadline, TFW2005

Galerie: 4

Bumblebee: Známe název, logo filmu odhaleno | Fandíme filmu Bumblebee: Známe název, logo filmu odhaleno | Fandíme filmu Bumblebee: Známe název, logo filmu odhaleno | Fandíme filmu Bumblebee: Známe název, logo filmu odhaleno | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest