G.I. Joe: Trojka měla scénář propojený s Transformery

G.I. Joe: Trojka měla scénář propojený s Transformery | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
A jak to v tuhle chvíli vypadá s přípravami G.I. Joe 3?

Paramount vidí ve značkách hračkářského giganta Hasbro potenciál, ale výrazně se zatím daří jen Transformerům. Vojáčci G.I. Joe se zatím dočkali dvou filmů, ale po kritické ani komerční stránce to zatím nebyla velká hitparáda. Možná právě proto tak trvá příprava trojky (dvojka byla uvedená už v roce 2013). O té se rozpovídal D.J. Caruso, který ji měl natáčet.

Než na filmu začal pracovat, tak se několikrát sešel s Dwaynem Johnsonem a zástupci studia a diskutovali o tom, co dál, protože značka pořád ne a ne plně využít svůj potenciál. Dostali se poměrně blízko k samotnému natáčení, ale nakonec se přípravy rozpadly a studio začalo znovu od nuly, aby G.I. Joe tentokrát už opravdu nakoplo. Až Caruso dokončí propagaci xXx: Návrat Xandera Cage, tak se s Paramountem sejde a uvidí, co z toho vzejde.

Co je ale zdaleka nejzajímavější? Caruso připouští, že bychom se mohli dočkat toho, co si fanoušci hraček Hasbra nejspíš vždycky přáli. G.I. Joes by se mohli spojit s Transformers. Podle Carusa je to přesně ta injekce, kterou G.I. Joe potřebuje a dokonce tvrdí, že v závěru jeho scénáře se oba dva světy „tak trochu potkaly“. Jenže když v Paramountu jeho návrh viděli, tak mu na rovinu řekli, že na spojení značek prozatím nejsou připravení. Caruso je ale přesvědčený, že k propojení nakonec dojde a podle něj se to stane tehdy, až Transformers definitivně opustí Michael Bay.

Co vy na to? Také byste chtěli vidět Rocka, vojáčky a ninjy po boku Tranformerů? Anebo už by to příliš připomínalo klučičí pokojíček, ve kterém děcka vysypala všechny hračky na zem najednou?

Zdroj: Collider

G.I. Joe 3

Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 5

G.I. Joe: Trojka měla scénář propojený s Transformery | Fandíme filmu G.I. Joe: Trojka měla scénář propojený s Transformery | Fandíme filmu G.I. Joe: Trojka měla scénář propojený s Transformery | Fandíme filmu G.I. Joe: Trojka měla scénář propojený s Transformery | Fandíme filmu G.I. Joe: Trojka měla scénář propojený s Transformery | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest