Scenárista Avengers píše novou marvelovku

Scenárista Avengers píše novou marvelovku | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Na Avengers ani Neuvěřitelném Hulkovi se nemohl tak docela realizovat. Vyjde to do třetice?

Zak Penn si momentálně nemůže stěžovat na nedostatek zájmu. Napsal Spielbergovo Ready Player One, a když zrovna nemluví o tomhle filmu, tak básní o tom, že jednou zrestartuje Matrix. Jeho osud je do velký míry spjatý také s komiksovými filmy. Je podepsaný pod X-Men 2, X-Men: Poslední vzdor, pod chystanou Suicide Squad 2, ale třeba také pod slaboučkou Elektrou. Spolupracoval také s Marvel Studios, kde zatím jeho zkušenosti byly dost zvláštní. Neuvěřitelného Hulka přepsal skoro celého Edward Norton, tehdejší představitel hlavní role. A i když je Penn podepsaný pod Avengers jako autor námětu, tak pravda je taková, že režisér Joss Whedon celou Pennovu práci zahodil a film si komplet napsal sám.

Třeba by to ale mohlo vyjít do třetice. V rozhovoru pro Screen Rant Penn prozradil, že „si myslí, že se pravděpodobně vrátí“. Myslí si, že napíše ještě jednu marvelovku, jeden projekt pro Marvel Universe. Zrovna se chystá začít, ale zatím nemůže prozradit, na kterém projektu pracuje. Práce na komiksových filmech je podle něj někdy dost tvrdá, ale ale stále má v sobě tu touhu.

Pokračování dosavadních filmů mají vesměs své tvůrčí týmy pevně dané, takže můžeme spekulovat o tom, kterého z dosud nepředstavených hrdinů dostane Penn příležitost napsat. Bude to Nova? Adam Warlock? Některý z mnoha dalších očekávaných vesmírných hrdinů? Nebo se Marvelu podaří najít nějakou dosud nezpracovanou postavu na Zemi? Se svými nápady můžete přispět dolů do komentářů.

Na závěr si můžete poslechnout Pennovy vzpomínky na psaní jeho prvního realizovaného scénáře:

Zdroj: Screen Rant

Galerie: 4

Scenárista Avengers píše novou marvelovku | Fandíme filmu Scenárista Avengers píše novou marvelovku | Fandíme filmu Scenárista Avengers píše novou marvelovku | Fandíme filmu Scenárista Avengers píše novou marvelovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest