G.I. Joe vytvoří společně s dalšími 4 značkami společný svět

G.I. Joe vytvoří společně s dalšími 4 značkami společný svět | Fandíme filmu
O těchto hračkách jste dost možná nikdy neslyšeli, ale vypadá to, že je v dohledné době budeme moct poznat v kinech.

Dlouho se spekulovalo o tom, jestli se někdy v budoucnu nespojí TransformersG.I. Joe a někteří fanoušci obou hračkářských sérií si to docela přáli. Nakonec jim ale nebude dáno. Transformers si udělali vlastní provázaný svět a G.I. Joe se propojí se značkami Micronauts, Visionairies, M.A.S.K. a ROM. Filmové studio Paramount připraví provázaný svět ve spolupráci s Allspark Pictures, divizí hračkářského konglomerátu Hasbro. Za Hasbro se budou na přípravě filmů podílet šéf Hasbra Brian Goldner, ředitel obsahové části Stephen Davis a ředitel vývoje Josh Feldman. Podle starší zprávy by měl tým scenáristů, který celý širší „Hasbro“ svět připraví, vést Akiva Goldsman, který pro všechny zúčastněné společnosti před časem naplánoval i zmiňovaný provázaný svět Transformers.

Micronauts jsou další populární hračkou, která se sice v minulosti přestala vyrábět, ale Hasbro teď na ni vlastní práva a pokud skutečně vznikne celovečerní film, hračky se určitě zase objeví v regálech. Největším tahákem zhruba deseticentimetrových figurek bylo to, že šly rozebrat na části a ty pak bylo možné složit novým způsobem, jako takové jednodušší Lego. V komiksech byli Micronauti obyvatelé mikrosvěta, kteří se do sebe zapojovali jako řetězce molekul. V mikrosvětě zuří lítá válka, kterou vedou hrdinové proti krutému diktátorovi, baronovi Karzovi. 

M.A.S.K. je zkratkou pro Mobile Armored Strike Kommand a jedná se o speciální tým agentů, kteří se zločinem bojují s pomocí automobilů, které se dovedou transformovat v jiné (bojeschopné) dopravní prostředky. Agenti navíc nosí speciální kybernetické masky, které jim dávají nadlidské schopnosti. O cross-overu série G.I. Joe a M.A.S.K. se mluvilo už letos v únoru.

Visionaries: Knights of the Magical Lights se odehrávají v technicky vyspělém světě, ze kterého ale zmizela veškerá elektřina a jeho obyvatelé se musí začít spoléhat na prastarou magii. Každý kdo chce začít ovládat magii musí projít smrtící soutěží pořádanou čarodějem Merklynnem. Každému vítězi je přiděleno do znaku osobní zvíře, ve které se dokáže proměnit. K tomu také dostávají buď hole opředené magickými silami nebo dovedou magií rozpohybovat dopravní prostředky.

V komiksech Rom je utopistická planeta Galador napadena primitivními kouzelníky známými jako Dire Wraiths. Aby ochránili svůj svět, nechá se tisícovka dobrovolníků pod vedením Roma předělat na obrněné kyborgy. Útok Wraithů se sice podaří odrazit, avšak Rom se cítí odpovědný za jejich skutky kdekoliv ve vesmíru a vypravuje se na lov uprchlých Wraithů. A to třeba i na Zemi.

Značku G.I. Joe asi není třeba představovat, akorát v tuhle chvíli nevíme, jestli je stále v plánu pokračování dosavadní filmové série, popřípadě jestli se postavy z jiných značek objeví už v G.I. Joe 3 nebo až v nějakém z příštích filmů. To asi ukáže až čas. Každopádně, co na propojený hračkářský svět říkáte? Slyšeli jste někdy o jiných panáčcích než o G.I. Joe?

Zdroj: THR

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest