The Predator: Dotáčky běží, trailer je na cestě

The Predator: Dotáčky běží, trailer je na cestě | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
K tomu nejnovější fotky z natáčení.

Predátor je další z očekávaných filmů, u kterého se vedou spekulace o tom, jak to s ním vlastně vypadá. Loni v listopadu prosákly z testovacích projekcí informace o tom, že je snímek možná až nečekaně komediální. To s sebou přineslo nelibost hardcore fandů, kterým se tak docela nezdál ani uniklý scénář. Později jsme se dozvěděli, že film podstoupí dotáčky, následně se odkládala premiéra. To všechno mohou být zcela nesouvisející skutečnosti, ale stejně tak může existovat přímá vazba.

Aktuálně je štáb ve Vancouveru, kde skutečně probíhají dotáčky, jak potvrdil i scenárista filmu Fred Dekker. Dotáčky by měly trvat zhruba tři týdny, což není málo, a přítomný bude i pomocný štáb, který obvykle slouží k natáčení akčních scén, ale může také pomáhat v momentech, kdy hlavní štáb nestíhá nálož práce. Dle nepotvrzených informací se točí hodně v noci, v lesích. Olivia Munn (která ve filmu hraje) na Instagramu uvedla, že se „přidávají drsňárny“.

Podle těchto vodítek někteří fanoušci usuzují, že film ubírá humor, přidává akci, atmosféru a možná i horor. Po úspěchu hororu To se proslýchalo, že komiksoví New Mutants procházejí dotáčkami, aby přidali na strašidelnosti. Teď fandové spekulují o tom, zda To neovlivnilo podobně také Predátora. Zavádět by tímhle směrem mohla skutečnost, že je premiéra stanovená na září, kdy právě loni To bodovalo. Dekker dodává, že trailer uvidíme už brzo, tak spolu s ním si snad uděláme vlastní obrázek alespoň o té atmosféře.

V galerii najdete fotky z natáčení, v přiloženém videu se Jacob Tremblay vrací do vrtulníku.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. V hlavních rolích se mají objevit Boyd Holbrook, Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes a Olivia Munn. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 14.9. 2018. Podrobnější informace o ději najdete ve starším článku.

Zdroje: BNC, Fred Dekker, Fred Dekker II, Shane Black, AVP Galaxy

The Predator

03.08.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

The Predator: Dotáčky běží, trailer je na cestě | Fandíme filmu The Predator: Dotáčky běží, trailer je na cestě | Fandíme filmu The Predator: Dotáčky běží, trailer je na cestě | Fandíme filmu The Predator: Dotáčky běží, trailer je na cestě | Fandíme filmu The Predator: Dotáčky běží, trailer je na cestě | Fandíme filmu The Predator: Dotáčky běží, trailer je na cestě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest