The Predator mimozemšťany opět zahalí tajemstvím

The Predator mimozemšťany opět zahalí tajemstvím | Fandíme filmu
Shane Black prozrazuje další a další podrobnosti o pokračování Predátora. Čeká nás tajemnější film a možná i ten Arnold Schwarzenegger.

Rozhovory k právě uváděné krimi komedii Správní chlapi běží naplno a při té příležitosti režisér a scenárista Shane Black mluví hodně také o chystané sci-fi The Predator. Už dříve mluvil o tom, že by film měl být velkou událostí a aktuálně ještě dodal, že určitě bude delší než hodinu a půl. Hodně se však rozpovídal také o tom, že Predátor s postupem let ztratil svůj závoj tajemství. Tenhle pocit chce do série vrátit.

Nemáme si říkat „jé, tak je tu další“, ale společně s filmem poodhalovat tajemnou invazi. Na Zemi se něco děje, někdo sem vtrhnul a není přesně jasné kdo. V jádru filmu má být tajemství, které je třeba odhalit, podobně jako třeba v Blízkých setkáních třetího druhu. Je na Blackovi, aby přišel na to, jak udělat Predátora opět záhadným a strašidelným. V sérii Vetřelců se to podařilo, tak proč ne v Predátorovi. Režisér v jiném rozhovoru také naznačil, že krom tajemství a dobrodružství na nás čeká také vyloženě detektivní element.

Neméně důležité jsou také výrazné postavy. Hlavní hrdina se mu jmenovat Quinn McKenna, ale nic bližšího o něm zatím Shane neprozradí. Co se týče návratu Arnolda Schwarzeneggera, tam měl režisér vymyšlené obě variant – s Dutchem i bez něj. A obě dvě prý mají něco do sebe, obě dvě jsou v rámci příběhu nějakým způsobem zajímavé. Black dodal, že už je rozhodnuto, která verze bude nakonec realizována. Z filmu také bude patrné, proč se jmenuje zrovna „The Predator“, ale režisér zatím nesmí prozradit nic bližšího. Víc bychom se měli dozvědět také o kultuře Predátorů, popřípadě o jiných členech společnosti, než jsou lovci.

Nový Predátor by neměl sérii restartovat, ale nějakým způsobem má navázat na dosavadní filmy a mytologii. Vedle Freda Dekkera scénář psal také Shane Black, který by měl také režírovat. Datum premiéry je stanoveno na 2.3. 2018.

Zdroje: Movies.com, Empire, HaDaFuK, HitFix, UpRoxx, Crave, Happy Sad Confused

The Predator

03.08.2018 | USA
Akční, Dobrodružný, Horor
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest