Trojčata: Veselá příhoda, která se stala při míchání spermatu

Trojčata: Veselá příhoda, která se stala při míchání spermatu | Fandíme filmu
Terminátor 6 si vyhlédl další natáčecí lokaci a filmový Conan zřejmě stále ještě není mrtvý.

Arnold Schwarzenegger se zapovídal se serverem Deadline a řeč přišla krom aktuální sociopolitických trendů také na Trojčata. Pro fanoušky měl Arnie dobré zprávy: Scénář je dokončený a Eddie Murphy (který má hrát trojče ke stávajícím dvojčatům – Schwarzeneggerovi a Dennymu DeVitovi) je na palubě. Arnold dále dodal, že snímek bude pojednávat o „veselé příhodě, která se stala při míchání spermatu“. Snímek napsali Ryan Dixon a Josh Gad, režírovat má opět Ivan Reitman.

O daleko očekávanějším Terminátorovi 6 Schwarzenegger pouze zavtipkoval, že se T800 vrátí v čase do roku 2019, aby zachránil Donalda Trumpa z vězení. Natáčení začne letos v létě a víme, že štáb mimo jiných míst zvažuje také španělskou provincii Almería, kterou dle dostupných informací protežuje Arnold Schwarzenegger. Ten má k regionu vztah kvůli Conanovi, kterého zde před lety natáčel, místnímu zastupitelstvu už léta slibuje, že se sem vrátí, aby pomohl místní ekonomice (pracovní místa vytvořená při natáčení a následný zvýšený turistický zájem) a navíc by zde chtěl do budoucna točit ještě další film s Conanem, takže chce vypěstovat dobré vztahy. Almería nabízí pouštní krajinu, která by suplovala Mexiko a točilo by se v ní nejspíš zhruba týden.

Produkční plánování Conana přichází ruku v ruce s rozhovorem pro Deadline, ve kterém redaktor (nikoliv sám Arnold, což může vyvolávat určité pochyby) zmiňuje, že Schwarzenegger stále chystá film Král Conan. Projekt se zdál být mrtvý, a když Arnold Conana zmiňoval v nedávném článku, tak jsme spekulovali o tom, zda se neuvažuje o jeho účasti v chystaném televizním seriálu. Jak ale vidno, film pro kina stále ještě má určitou naději, že vznikne.

Projekt byl dlouho známý jako Legend of Conan a měl zastihnout krále Conana na sklonku jeho života, kdy ještě jednou bude muset slézt z trůnu, vzít do ruky meč a oživit mytického válečníka, aby ochránil své království.

Zdroje: The Arnold Fans, Ideal, Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest