Trojčata: Arnoldův prioritní projekt, chce točit ještě letos

Trojčata: Arnoldův prioritní projekt, chce točit ještě letos | Fandíme filmu
Universal
Zobrazit další 2 obrázky
S doplněním Eddieho Murphyho se stále počítá.

Býval akční hvězdou. Terminátor, Predátor, Conan. Terminátor se dočká dalšího restartu a na odhalení budoucnosti se čeká. V pokračování Predátora Arnold Schwarzenegger odmítl hrát, Legenda o Conanovi byla zrušená a Expendables 4, film vzdávající hold akčním hrdinům 80. let minulého století, se pozvolna rozpadá. Co tedy Arnoldovi z dob jeho největší slávy zbylo? Správně, je to pokračování Dvojčat.

V rozhovoru pro EW Schwarzenegger řekl, že Trojčata jsou teď pro něj prioritou. Režisér Ivan Reitman věří, že se je podaří zrealizovat. Věří v to Danny DeVito i Eddie Murphy, který by dvojici nesourodých bratrů v novém filmu měl doplnit. Dále Arnold již tradičně nešetřil superlativy a uvedl, že doufá, že natáčení začne ještě letos.

Poslední verzi scénáře napsal Josh Gad. Trojčata jsou pokračováním Dvojčat, komedie, ve které si Arnold zahrál společně s Dannym Devitem hodně nesourodá dvojčata, která se v dospělosti dozvědí o existenci toho druhého, z čehož vyústí spousta humorných (nebo alespoň rádoby humorných) situací. Během let se cesty Julia a Vincenta zase rozešly a v Trojčatech se po delší době setkávají při čtení závěti své zesnulé matky. Nečekaně se v tu chvíli dozvídají, že mají ještě jednoho bratra, a že ten bratr je černoch. Role byla napsaná na tělo Eddiemu Murphymu.

Zdroj: EW

Galerie: 3

Trojčata: Arnoldův prioritní projekt, chce točit ještě letos | Fandíme filmu Trojčata: Arnoldův prioritní projekt, chce točit ještě letos | Fandíme filmu Trojčata: Arnoldův prioritní projekt, chce točit ještě letos | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest