Trojčata: Příští Arnoldův film po Terminátorovi 6

Trojčata: Příští Arnoldův film po Terminátorovi 6 | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Málokdo by tomu uvěřil, ale tenhle snímek se stále připravuje.

Dalším z nekonečné řady pokračování, o která asi stojí jen málokdo, jsou Trojčata. Snímek navazující na Dvojčata, ve kterém má Arnolda Schwarzeneggera a Dannyho DeVita v hlavních rolích doplnit ještě třetí bratr v podání Eddieho Murphyho. O snímku píšeme u nás na webu už od roku 2012 a vždycky to byl jeden z těch vysmívaných projektů, u kterého asi málokdo věřil, že nakonec skutečně vznikne. Jenže o Trojčatech se nikdy nepřestalo mluvit a teď Arnold Schwarzenegger při setkání s fanoušky na britské akci An Experience With Arnold Schwarzenegger uvedl, že Trojčata budou jeho příštím filmem, po tom, co dokončí chystaného nového Terminátora.

Poslední verzi scénáře napsal Josh Gad. Trojčata jsou pokračováním Dvojčat, komedie, ve které si Arnold zahrál společně s Dannym Devitem hodně nesourodá dvojčata, která se v dospělosti dozvědí o existenci toho druhého, z čehož vyústí spousta humorných (nebo alespoň rádoby humorných) situací. Během let se cesty Julia a Vincenta zase rozešly a v Trojčatech se po delší době setkávají při čtení závěti své zesnulé matky. Nečekaně se v tu chvíli dozvídají, že mají ještě jednoho bratra, a že ten bratr je černoch. Role byla napsaná na tělo Eddiemu Murphymu. Nějakým způsobem se má podílet i Ivan Reitman, režisér původního filmu.

Zdroj: The Terminator Fans

Galerie: 2

Trojčata: Příští Arnoldův film po Terminátorovi 6 | Fandíme filmu Trojčata: Příští Arnoldův film po Terminátorovi 6 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest