Terminator: Budoucnost konečně vyřešená, Arnold s ní počítá

Terminator: Budoucnost konečně vyřešená, Arnold s ní počítá | Fandíme filmu
Společnost Skydance slibuje brzy odhalit, co zamýšlí udělat s Terminátorem a Arnold Schwarzenegger o návrat k roli stále stojí.

Kolem Terminátora je zase živo. Od Terminátora 2 z roku 1991 se sice nepodařilo natočit jediný film, který by vzbudil jednoznačně pozitivní reakce, ale první dva díly série jsou natolik silné, že zájem o robotické zabijáky s lidskou kůží asi nikdy úplně nevyhasne. A to přesto, že se bude série vlastně už potřetí restartovat.

V lednu jsme vás informovali o tom, že se produkční společnost Skydance před vypršením práv snaží natočit ještě jeden film a dokonce navázala spolupráci s Jamesem Cameronem. Pak nějakou dobu bylo ticho, než se řada filmových webů rozhodla udělat „novinku“ ze zprávy, že pokračování Terminator: Genisys je definitivně mrtvé. To víme už déle než rok, ale vypadá to, že teprve teď distribuční společnost Paramount oficiálně stáhla poslední film z původně plánované trilogie ze svého harmonogramu premiér.

Ságu nicméně čeká jiná budoucnost. David Ellison ze Skydance uvedl, že budoucnost série je konečně vyřešená, a že se domnívá, že je zářivá. Dle jeho názoru se fanoušci konečně dočkají pokračování, po jakém toužili od T2 (ne, že by se to samé neříkalo o úplně každém dalším Terminator filmu, ale budiž). Ellison dodal, že letos plánují přijít s oficiálním oznámením. Ohromně se na něj těší a je to podle něj ten správný směr, kterým je třeba vyrazit.

Současně se také objevily také zprávy o tom, že Arnold Schwarzenegger se sérií končí. To by asi vzhledem k jeho věku a neúspěchu Genisys nikoho nepřekvapilo, nicméně Schwarzenegger zprávu vyvrátil. Se sérií neskončil a neskončila ani samotná série. Pouze skončila spolupráce s jednou distribuční společností a začne spolupráce s jinou. O detailech Schwarzenegger nemůže mluvit, Skydance vše včas oznámí. Arnold tak pouze připomněl, že po roce 2018 se série vrátí Jamesi Cameronovi a Terminátor bude pokračovat. Cameron bude produkovat, režírovat bude někdo nový (dříve se mluvilo o Timu Millerovi, režisérovi Deadpoola). Sám Schwarzenegger se těší, až si v Terminátorovi znovu zahraje, obzvlášť pokud bude příští film dobře napsaný.

Schwarzenegger také dodal, že se stále pracuje na Trojčatech a pokračování Conana.

Zdroje: The Wrap, Fandango, Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest