Perfect: Býval násilníkem. Bude geneticky doveden k dokonalosti

Perfect: Býval násilníkem. Bude geneticky doveden k dokonalosti | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Steven Soderbergh produkuje vizuální unikátní thriller o tom, jaká je cena za bezchybnost.

Téma lidské dokonalosti či perfektní společnosti filmaře vždycky zajímalo. Skvěle se jím zabývala Gattaca, blížily se k němu i snímky jako Transcendence, Demolition Man, popřípadě většina dystopických sci-fi, kde společnosti odvrhují značnou část občanských svobod, jen aby dosáhly míru a harmonie.

Lidskou dokonalostí se zaobírá také snímek s přiléhavým názvem Perfect (Dokonalý). Protagonista trpí násilnickými sklony, proto jej matka nechá převézt na tajemnou kliniku, kde s pomocí genetického inženýrství dokážou dovést vaše tělo i mysl k dokonalosti. Má to samozřejmě svoji cenu a podle traileru se zdá, že se snímek bude do značné míry zaobírat tím, co je vlastně dokonalost a jestli takový stav vlastně nezotročuje. Trailer také ukazuje, že snímek bude mít velice specifickou, až meditativní atmosféru a retro vizuál odkazuje snad někam ke sci-fi filmům 60. let minulého století.

Hlavní postavu si zahrál Garrett Wareing (Den nezávislosti 2), jeho matku Abbie Cornish (Robocop, Sucker Punch), dále hrají Tao Okamoto (The Wolverine, Batman v Superman), Martin Sensmeier (Sedm statečných, Wind River) nebo Victor Oritz (Expendables 3, Southpaw). Snímek režíroval Eddie Alcazar, jako svou celovečerní prvotinu, producentem je věhlasný Steven Soderbergh. Premiéru si snímek odbude dnes na festivalu SXSW, podrobnosti o dalším uvedení zatím nejsou známy.

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Perfect: Býval násilníkem. Bude geneticky doveden k dokonalosti | Fandíme filmu Perfect: Býval násilníkem. Bude geneticky doveden k dokonalosti | Fandíme filmu Perfect: Býval násilníkem. Bude geneticky doveden k dokonalosti | Fandíme filmu Perfect: Býval násilníkem. Bude geneticky doveden k dokonalosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest