Atomica: V jaderné elektrárně se skrývá tajemství

Atomica: V jaderné elektrárně se skrývá tajemství | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Přehrajte si trailer na film, který se odehrává v jaderné elektrárně, kde začne být po příjezdu Sarah Habel celkem horko.

Když se na daleké jaderné elektrárně v nepříliš vzdálené budoucnosti porouchá komunikace, je vyslána na izolované místo v poušti bezpečností inspektorka Abby Dixon, aby ji zprovoznila. Uvnitř objektu si však začne všímat divného chování dvou pracovníků a to jí přiměje k pochybnostem o jejich duševním zdraví a snad i totožnosti.

Hlavní hrdinku ve sci-fi thrilleru Atomica (dříve Deep Burial) hraje Sarah Habel (seriál Riverdale, Rollerky). Dvojku pracovníků potom Dominic Monaghan (seriál Ztraceni, X-Men Origins: Wolverine) a Tom Sizemore (Zachraňte vojína Ryana). Film ve spolupráci se Syfy Films natočil Dagen Merrill (Tajemství rodiny Locků). Scénář napsali Kevin BurkeFederico Fernandez-ArmestoAdam Gyngell. Snímek bude nasazen 17. 3. do některých kin a 21. 3. pak bude dostupný na VOD.

Zdroj: First Showing

Galerie: 2

Atomica: V jaderné elektrárně se skrývá tajemství | Fandíme filmu Atomica: V jaderné elektrárně se skrývá tajemství | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest