Genus: Detektivní sci-fi ve stylu Gattaky

Genus: Detektivní sci-fi ve stylu Gattaky | Fandíme filmu
V budoucnosti je genetické šlechtění lidského těla hračkou. Problém je, že si to někteří nemohou dovolit a jejich životy končí vraždou.

V některých sci-fi filmech nahlédneme do budoucnosti, kde se procházejí lidé po ulici s všemožnými implantáty v těle, které jim umožňují dosáhnout nadlidských možností. Jindy je cestou ke zdokonalení upravení genetického kódu, což můžeme znát například ze snímku Gattaca s Ethanem Hawkem, který je prostřední tváří úvodní fotky.

Chystaný projekt Genus, který vychází ze stejnojmenné knihy Jonathana Trigella, by mohl slibovat podobně laděný materiál jako výše zmíněná Gattaca. V nedaleké budoucnosti jsou genetický výběr a fyzická dokonalost normou. A určitě tušíte, že ta bohatší část lidstva si může dovolit podstatně lepší možnosti než ti, kteří toho z finančního hlediska nejsou schopni. Tací jedinci jsou považování za spodinu a v Anglii musí přežívat v londýnské části King‘s Gross, která se změnilo v ghetto zvané "The Kross". Na místě dojde k sérii znepokojivých vražd a na jejich případ je nasazen zvláštní detektiv Gunt. Čím hlouběji se do vyšetřování noří, tím více vyplouvá na povrch spiknutí, které pro něj bude zcela šokující.   

Sci-fi thriller, jenž v sobě bude mít ždibec zmiňované Gattaky, Loopera a Sedm, zfilmuje nováček Joseph White, který má za sebou dosud dva kraťasy. Jeho letošní The Brain Hack si můžete přehrát pod článkem. Scénář pro Genus napíše Mike Carey, který dosud pracoval jako komiksový autor (Hellblazer, X Men: Legacy). Natáčení by mělo začít během letošního roku.

The Brain Hack

Zdroj: Comingsoon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest