Joker: Jeho samostatný film má připomínat Killing Joke

Joker: Jeho samostatný film má připomínat Killing Joke | Fandíme filmu
Co řekl Joaquin Phoenix, když byl na roli dotázaný?

V chystaném samostatném filmu s padouchem Jokerem má bý podle informací serveru The Wrap slavný komiksový padouch vykreslený jako neúspěšný komik z 80. let, který se princem zločinu stane po své řadě neúspěchů u obecenstva. To je zápletka, která se podobá komiksu The Killing Joke od Alana Moorea z roku 1988, ve kterém je alternativní verze Jokera vykreslená jako nepříliš úspěšný stand-up komik, který se po jednom obzvlášť špatném dni dá na dráhu zločinu, aby nakrmil rodinu a po sérii strašlivých událostí se z něj stává sadistický superzločinec, posedlý Batmanem. Podobnost lze hledat také se snímkem Král komedie od Martina Scorseseho (producent Jokerova filmu), ve kterém Robert DeNiro hraje komika, který se pro dosažení úspěchu neváhá uchýlit k nekalosti. Chystaný snímek by ke Scorseseho staršímu kusu měl odkazovat.

Joaquin Phoenix má údajně blízko k tomu, aby podepsal smlouvu na hlavní roli. Natáčení by mělo začít někdy po polovině letošního roku, v závislosti na tom, jak rychle budou hotové poslední úpravy scénáře, na kterých pracují Scott Silver (Figter, 8. míle) a Todd Phillips (Pařba ve Vegas, Týpci a zbraně). Snímek má být součástí celého nového odvětví DC filmů, které nebudou součástí hlavní série a filmaři v nich dostanou možnost se známými postavami nakládat volně, aniž by se museli na hlavní sérii ohlížet. Nová značka prozatím neodhalila svůj název.

Na závěr se určitě podívejte, co řekl Joaquin Phoenix, když byl na Jokera dotázaný. Co myslíte? Jen to dobře hraje? Nebo je možné, že o projektu opravdu nemá nejmenší tušení?


Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest