Joker: O roli se uchází Joaquin Phoenix

Joker: O roli se uchází Joaquin Phoenix | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Ať už roli dostane on nebo Leonardo DiCaprio, příběh o zrodu komiksového krále padouchů se stále chystá.

Joaquin Phoenix je po Leonardu DiCapriovi další herec spojovaný s rolí Jokera v chystaném snímku Todda Phillipse. Server The Wrap tvrdí, že se Phoenix setkal s režisérem jednou, zatímco DiCaprio několikrát a stále zůstává čelní volbou. Podle Variety jednání s DiCapriem nedopadla, a i když Phoenix ještě nezačal jednat o podmínkách smlouvy, tak je prý pro režiséra volbou číslo jedna a herec údajně přislíbil, že roli hrát bude. Oba pánové se měli sejít před koncem minulého roku a teď se prý čeká na schválení studia.

O snímku se nadále mluví jako o příběhu Jokerova zrodu, který má pojednávat o tom, jak se stal králem podsvětí. Děj má být zasazený do 80. let minulého století a má se jednat o drsné kriminální drama s minimem komiksových prvků. Snímek nemá zapadat do současné kontinuity komiksových DC filmů a má být součástí dosud oficiálně neoznámeného bočního projektu, v jehož rámci chce DC uvádět filmy, které mají zajímavý pohled na známé postavy, ale nemusejí nutně pasovat do dlouhodobě budované kontinuity.

A s Jaredem Letem se i nadále počítá jako s představitelem Jokera v hlavní kontinuitě, příště by se měl objevit v Suicide Squad 2. Todd Phillips svůj film připraví i jako scenárista, společně se Scottem Silverem. Phillips je známý hlavně pro sérii Pařba ve Vegas, natočil také Starskyho a Hutche, naposledy Týpky a zbraně. Silver napsal 8. míli, Fightera nebo Do posledního dechu. Phoenix byl v minulosti kandidátem na roli Lexe Luthora v Batman v Superman a na Doctora Strange, ale ani jedna možnost nakonec nedopadla. Tak třeba do třetice dobrého.

Zdroje: The Wrap, Variety

Galerie: 4

Joker: O roli se uchází Joaquin Phoenix | Fandíme filmu Joker: O roli se uchází Joaquin Phoenix | Fandíme filmu Joker: O roli se uchází Joaquin Phoenix | Fandíme filmu Joker: O roli se uchází Joaquin Phoenix | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest