Prospect: Vesmírný sci-fi western v prvním traileru

Prospect: Vesmírný sci-fi western v prvním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Seznamte se s hodně specifickým snímkem, který pojednává o rodince vesmírných pionýrů na výpravě za cenným surovinami.

První teaser trailer představuje sci-fi Prospect. Název má řadu významů, v tomhle případě odkazuje k vyhlídkám do budoucnosti, či k záboru půdy, kde se těží cenné suroviny. Jak sami můžete vidět, jedná se o hodně specifickou záležitost. Nacházíme se ve vesmíru, na toxické planetě, kde novodobí pionýři v ochranných skafandrech dolují z bláta jakési cenné látky (Kořeny? Živočichy?). Hrdiny příběhu jsou otec s dcerou a v nehostinné krajině na ně čeká tvrdá konkurence, ještě tvrdší příroda i jejich vlastní rozpory. Všechno je krásně stylizované, kdy technika působí správně opotřebovaně, až skoro retro, jako bychom sledovali příběh z dávných časů. Styl vyprávění i rekvizity odkazují k westernům a příběhům o osidlování Ameriky.

V hlavní roli můžeme vidět Pedra Pascala (Hra o trůny, Narcos, Kingsman 2), jeho dceru hraje Sophie Thatcher (seriál Vymítač ďábla) a jediným dalším známějším hercem je Jay Duplass, bratr Marka Duplasse a známý indie tvůrce. Film společně napsali a zrežírovali Chris Caldwell a Zeek Earl, jako svou celovečerní prvotinu. Film zatím nemá stanovené datum premiéry, ale 10. 3. bude uvedený na festivalu SXSW. Níže si krom traileru můžete přehrát i krátký film, ze kterého celovečerák vychází.

Galerie: 3

Prospect: Vesmírný sci-fi western v prvním traileru | Fandíme filmu Prospect: Vesmírný sci-fi western v prvním traileru | Fandíme filmu Prospect: Vesmírný sci-fi western v prvním traileru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest