Bond 25: Film rozhodně nenatočí Christopher Nolan

Bond 25: Film rozhodně nenatočí Christopher Nolan | Fandíme filmu
MGM
Zobrazit další 4 obrázky
A není sám, kdo na příští bondovce nebude pracovat. Odmítnutí je víc. A kdy se konečně začne točit?

Christopher Nolan si odbývá povinné mediální kolečko spojené s oscarovou kampaní Dunkerku. A nebyli by to novináři, aby se jej nezeptali na budoucnost. Co takhle Bond mistře Nolane? Na tenhle dotaz v radiu BBC 4 Christopher odpověděl, že on režírovat nebude. „Kategoricky ne“. Jednou by nicméně bondovku natočil moc rád. To uváděl v minulosti už mnohokrát, nicméně zmiňoval, že by to bylo ve chvíli, kdy se bude střídat herec, aby si mohl udělat všechno po svém a nemusel se držet dosavadních zvyklostí dané éry. Popřípadě šel v jednom rozhovoru ještě dál a uvedl, že Bonda natočí jedině tehdy, pokud jej bude skutečně potřebovat. Pokud by série nevěděla kudy kam a on by jí mohl vdechnout nový život. Ve chvíli, kdy agent 007 funguje jako naolejovaný stroj, mu Christopher podle svého přesvědčení nemá co dát.

Další režisér, který už byl na film mnohokrát tázán a rozhodně jej točit nebude? Denis Villeneuve, tvůrce, který stojí za Blade Runnerem 2049 nebo za Příchozími. V nedávném interview znovu zopakoval, že momentálně připravuje Dunu a svému závazku hodlá dostát. A rozdvojit se také neumí. A neobjeví se ani Christoph Waltz, který v minulém snímku ztvárnil padoucha Blofedla. Waltz dále uvedl, že s filmem není tak docela spokojený. Nechce přesně specifikovat, co se mu nelíbí, protože otevřeně kritizovat projekt, na kterém spolupracoval, se podle herce nesluší, nicméně připouští, že ve filmu prostě je několik nedořešených věcí, které by podle něj stály za to zažehlit.

Kdo se určitě objeví, je Ben Whishaw, který hraje technologického kouzelníka Q. Toho se novináři přeptali, kdy se konečně začne natáčet. Whishaw zatím nemá žádné bližší informace, ale stejně jako veřejnost předpokládá, že by se mělo začít točit nejpozději koncem letošního roku, pokud se má stihnout premiéra stanovená na 8. 11. 2019. Můžeme tedy předpokládat, že v nejbližších měsících snad nový režisér konečně bude odhalen.

Zdroje: Digital Spy, The Times, Screen Crush, Metro

Galerie: 5

Bond 25: Film rozhodně nenatočí Christopher Nolan | Fandíme filmu Bond 25: Film rozhodně nenatočí Christopher Nolan | Fandíme filmu Bond 25: Film rozhodně nenatočí Christopher Nolan | Fandíme filmu Bond 25: Film rozhodně nenatočí Christopher Nolan | Fandíme filmu Bond 25: Film rozhodně nenatočí Christopher Nolan | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest