Bond 25 bez Christopha Waltze

Bond 25 bez Christopha Waltze | Fandíme filmu
A už se zase šíří bulvární drby o režii Christophera Nolana.

O příští bondovce stále víme jen minimum, jedna věc se však zdá být jistá. Musíme se obejít bez Christopha Waltze. Ten si v minulém filmu zahrál ikonického záporáka Blofelda a na konci filmu nezemřel. V rozhovoru byl tázán na to, zda se vrátí. A Waltz odpověděl, že by rád, ale bohužel nevrátí, protože existuje tradice, podle které je tu pokaždé „jiné jméno“. Co přesně tím Waltz myslel?

V zásadě jsou dvě možnosti. Možná tím myslí, že se tradičně v každé další bondovce dočkáváme záporáka nového. Vícekrát se objevil pouze právě Blofeld, dále Jaws a Mr. White.

Druhá varianta? Waltz by mohl naznačovat, že se Blofeld vrátí, ale bude přeobsazen. Postava se totiž sice objevila vícekrát, ale jen výjimečně ji nějaký herec hrál dvakrát. Postupně se tak jako hlas či podoba Blofelda vystřídali Anthony Dawson v kombinaci s hlasem Erica Pholmanna, dále Donald Plesance, Telly Savalas, Charles Gray, John Hollis, hlas Roberta Rietty a nakonec právě Waltz.

Vedle toho samozřejmě nemůžeme vyloučit ani variantu, že Waltz zapírá anebo o příštím filmu zatím nic neví a ještě bude v budoucnosti osloven.

A nejnovější zpráva z bulváru, který se Bondem s chutí zabývá? Podle serveru Hollywood Life je jako režisér stále ve hře Christopher Nolan. Produkce chce údajně vzít sérii úplně novým směrem (Bond by měl být ženatý muž, co není sukničkář) a Nolan by měl být tím, kdo dokáže takový film dodat. Jenže režisér se v minulosti nechal slyšet, že by Bonda točil rád, ale pouze v případě, že by bylo stoprocentně po jeho, tedy že by si i sám vybral nového představitele. A jak víme, Craig se minimálně ještě jednou vrátí. Takže téhle zvěsti příliš velkou váhu nepřikládejte.

Co jinak říkáte na Waltze? Chtěli byste jej vidět i příště nebo jednou stačilo?

Ve 25. bondovce se jako představitel hlavní role vrátí Daniel Craig a bude uvedena 8.11. 2019.

Zdroje: Talky Movie, Hollywood Life

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest