Bond 25 opravdu s Nolanem? Ne tak zhurta!

Bond 25 opravdu s Nolanem? Ne tak zhurta! | Fandíme filmu
A byl by tu ještě jeden adept.

Jestli jste někde dnes na internetu četli, že Christopher Nolan natočí 25. bondovku, tak zase vraťte špunt do lahve, na gratulace novému režisérovi je více než brzy. Odkud se tahle zpráva vzala? Fanoušci si všimli, že na IMDb PRO (placená část IMDb) má společnost Syncopy uvedeného Bonda 25 jako jeden ze svých chystaných projektů. Syncopy je produkční společnost, která patří Christopheru Nolanovi a jeho manželce Emmě Thomas a dosud produkovala filmy, které Nolan sám natočil, nebo v nich měl nějakým způsobem prsty.

Už selský rozum velel, že je na celé záležitosti něco podezřelého. Podle veřejně dostupných informací si zatím společnosti EOn a MGM (které na Bonda mají práva a vyrábějí jej) nevybraly nového distribučního partnera, který s nimi příští film bude financovat a uvede jej do kin. Nezní tedy příliš pravděpodobně, že by EOn a MGM na vlastní pěst, bez domluvy s budoucím partnerem, přizvaly k projektu společnost Syncopy, aby se podílela. A i sám Christopher Nolan v minulosti mluvil o tom, že by Bonda sice točil skutečně rád, ale chtěl by jej točit v momentě, kdy se střídá představitel hlavní role, aby mohl Bonda zrestartovat podle svých představ a nemusel se ohlížet na aktuálně nastavenou trajektorii.

Nakonec sami administrátoři IMDb vzkázali, že se jedná o chybu a příslušnou položku z databáze opět vymazali. Pokud se tedy nejedná o nějakou snahu utajit přísně tajnou informaci, tak v tuhle chvíli opravdu Christopher Nolan příštího Bonda nechystá.

Server IndieWire nicméně od začátku května tvrdí, že v současnosti jsou někteří režiséři zvažování. A jedním z těch zvažovaných by měl být i Paul McGuigan. Ten se může pochlubit díly seriálu Sherlock nebo filmem Nabít a zabít. Na druhou stranu, naposledy se příliš nepředvedl, když dal světu mizerně přijatého Viktora Frankensteina. Co je ale důležitější, momentálně připravuje pro EOn snímek Film Stars Don't Die in Liverpool a společnost je s jeho dílem údajně hodně spokojená.

Podobné zprávy nás sice příliš neposouvají ke konkrétním odpovědím, ale vypovídají o tom, že je o Bonda u publika extrémní zájem, a že v EOnu nejspíš vážně doufají, že natáčení dalšího filmu rozjedou ještě letos.

Zdroje: Indie Wire, Twitter I, II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest