Cloverfield 4 má dorazit ještě letos, znovu do kin

Cloverfield 4 má dorazit ještě letos, znovu do kin | Fandíme filmu
Columbia Pictures
Tentokrát se podíváme do nacistického Německa, kde Hitler používá v boji proti spojencům nadpřirozené síly.

Cloverfield 3 se nečekaně objevil ze dne na den na Netflixu. Nějakou dobu se objevovala šuškanda, že studio Paramount snímek VOD gigantovi prodalo, pak byla během nedělního Super Bowl zápasu vysílána krátká reklama, a když sportovní přenos skončil, film byl online. Následně si sice odnes špatné recenze a mluví se o tom, že se studio zkrátka chtělo zbavit nepovedeného kusu, to ale neznamená, že by to mělo potopit celou sérii.

Naopak. Pokračování jsou nadále v plánu a čtyřku uvidíme už letos na podzim. A to dokonce v kinech. Mezinárodní premiéra je stanovená na 25.10., česká a slovenská v tuhle chvíli na 22.11. Snímek se jmenuje Overlord, vypadá to, že byl na rozdíl od 10 Cloverfield Lane a Cloverfield Paradox už od počátku plánovaný jako Cloverfield film a odehrávat se má během druhé světové války. V předvečer Dne D jsou američtí výsadkáři shození za nepřátelskou linii, aby splnili misi, která je klíčová pro úspěch invaze. Ale jak se blíží ke svému cíli, tak zjišťují, že se v nacisty okupované vesnici děje něco víc, než jen jednoduchá vojenská operace. Brzy se proti nim postaví nadpřirozené síly, které jsou součástí nacistického experimentu.

V hlavních rolích hrají Jovan Adepo (Pozůstalí, Ploty), Jacob Anderson (Hra o trůny), Wyatt Russell (Black Mirror, Everybody Wants Some), Pilou Asbæk (Hra o trůny, Ghost in the Shell), Iain De Caestecker (Agents of S.H.I.E.L.D.), John Magaro (Orange is the New Black, Sázka na nejistotu) nebo Bokeem Woodbine (Spider-Man: Homecoming, Fargo). Režíruje Julius Avery (Son of a Gun), podle scénáře Billyho Raye (Captain Phillips, Hunger Games). Produkuje J.J. Abrams.

Ilustrační obrázek na titulce je z Hellboye.

Zdroj: The Wrap

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest