Your Name: Chválený anime film dostane hranou podobu

Your Name: Chválený anime film dostane hranou podobu | Fandíme filmu
Hrané zpracování romantického příběhu o dvou teenagerech, kteří si prohodí těla začnou chystat J.J. Abrams a scenárista Příchozích.

Bylo by opravdu hodně naivní si myslet, že po řadě marných pokusů o hrané celovečerní adaptace dá Hollywood ruce pryč od populárních mang a anime. Po nedávných titulech Ghost in the Shell a Death Note bylo před pár dny ohlášeno, že dojde také na kasovně úspěšný anime film Your Name (Kimi no na wa.) z roku 2016. Na hodně tenký led se poprvé pustí J.J. Abrams (Star Wars VII, Mission: Impossible III), který bude na zrod hrané verze dohlížet z producentské pozice se svým studiem Bad Robot. Jako scenárista byl najat Eric Heisserer, jenž byl nominovaný na Oscara za adaptovaný scénář k Přichozím.

Původní snímek se soustředí na dívku jménem Mitsuha a chlapce Takiho. Navzájem se neznají. Ona žije v malém městečku v horách, on zase v Tokiu. Jenomže jednoho obyčejného rána se oba probudí v kůži toho druhého. V domnění, že to není sen oba dva prožívají život toho druhého, až nakonec k sobě začnou cítit lásku. V setkání jim ovšem brání zcela jiné překážky než vzdálenost.

V hezkém romantickém příběhu nechybí prostor pro komedii, drama a sci-fi, podané v perfektní animaci. Ze spolupráce s talentovaným hollywoodským týmem je naprosto nadšený Yoshishige Shimatani, generální ředitel společnosti Toho stojící za originálem. Myslíte si, že se Abramsovi a spol. podaří natočit kvalitní film, který tomu původnímu neudělá ostudu, nebo je projekt už předem odsouzen k zatracení? 

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest