Cloverfield 3: Teaser + Film jde na Netflix ještě dnes

Cloverfield 3: Teaser + Film jde na Netflix ještě dnes | Fandíme filmu
Neuvěřitelné se stalo skutkem. Očekávaný sci-fi film bude překvapivě zveřejněný online jen pár hodin po premiéře teaseru.

Cloverfield byla od počátku hodně tajemná série s netradičním marketingem, ale tohle je opravdová perlička! Ještě před pár dny jsme nevěděli, zda studio Paramount skutečně třetí díl série odprodá Netflixu a zda uvidíme během Super Bowlu první spot. Ten se nakonec skutečně dostavil, ale spolu s ním přišlo velké překvapení, které odhalil Deadline těsně před zápasem: Netflix snímek zařadí na svoji službu hned po zápase, takže ve chvíli, kdy čtete tyto řádky, můžete už film dost možná vidět online!

Zajímavé je, že prapůvodně studio Paramount plánovalo snímek uvést právě předchozí víkend. Místo kin jej tedy uvidíme na Netflixu. Snímek je uvedený pod názvem Cloferfield: Paradox a jedná se o prequel původního Cloverfieldu. Synopse praví, že „V blízké budoucnosti skupina mezinárodních astronautů pracuje na vesmírné stanici na vyřešení masivní energetické krize na Zemi. Experimentální technologie na palubě lodi má nečekané výsledky a zanechá izolovaný tým v boji o holý život.“

Snímek vyl původně známý jako God Particle a nebyl zamýšlený jako součást světa Cloverfieldu. Režíroval jej začátečník Julius Onah, přetáčky měl pod dohledem producent J.J. Abrams. V hlavních rolích hrají Elizabeth Debicki, Daniel Bruhl, Gugu Mbatha Raw, Chris O’Dowd, Ziyi Zhang a David Oyelowo.

Zdroj: Deadline

The Cloverfield Paradox

20.04.2018 | USA
Sci-Fi, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest