Jurský svět slibuje tu největší akci a chystá živou show

Jurský svět slibuje tu největší akci a chystá živou show | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
To si tak jednoho krásného dne zajdete do blízké sportovní haly a vybafnou na vás dinosauři.

Jurský svět 2 si dává s propagační ofensivou menší pauzu a pořádně příznivce potěší nejspíš až příští víkend, kdy očekáváme alespoň jednu novou upoutávku během Super Bowlu. K dobru tak v tuhle chvíli můžeme dát jen nedávnou fotku (viz galerie) a prohlášení režiséra J.A. Bayony, který tvrdí, že ve filmu uvidíme největší akční scénu ze všech dosavadních jurských filmů. Touhle akční scénou by konkrétně měl být úvod filmu (i když úvod patří možná do uvozovek, protože podle dřívějších vyjádření filmařů by mohl trvat asi hodinu), který je pojatý tak trochu ve stylu bondovek – všechno odpálí samostatná velkolepá scéna, která je od zbytku děje do menší či větší míry oddělená.

Z dřívějška víme, že se konkrétně jedná o zkázu celého ostrova vinou erupce sopky. Během neštěstí se Claire (Bryce Dallas Howard) a Owen (Chris Pratt) pokusí evakuovat co nejvíc dinosaurů. O zbytku filmu víme jen minimum, avšak měl by být podstatně komornější a snad se má alespoň z části odehrávat v jakýchsi laboratořích.

Vedle Jurského světa: Zániku říše se chystá také jurská live show. Podobně jako Rychle a zběsile se Jurský svět podívá do sportovních hal, kde mají být dinosauři s pomocí animatroniky a lidských performerů přivedeni k životu. Chybět nebudou projekce, videomaping a kaskadéři. Ti společně nějakým způsobem mají oživit známé tvory a známá místa z filmů. Můžeme tedy snad podobně jako u živých vystoupení Rychle a zběsile očekávat kaskadérské přehrávání známých momentů z filmů? Tisková zpráva mluví také o jakési formě interakce diváků s prehistorickými tvory, tak budeme zvědaví, jak to celé nakonec vlastně bude fungovat. Live Show bude nejprve uvedena letos na podzim ve Spojených státech a následně se přesune dál do světa.

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář napsali Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong a Jeff Goldblum. Nově se přidají Toby Jones, Rafe Spall, Ted Levine, James Cromwell, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin a Justice Smith. Datum české premiéry je stanoveno na 21.6. 2018.

Zdroje: Empire, Slashfilm

Galerie: 2

Jurský svět slibuje tu největší akci a chystá živou show | Fandíme filmu Jurský svět slibuje tu největší akci a chystá živou show | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest