Jurský svět 2 odhalil název a první plakát

Jurský svět 2 odhalil název a první plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Scenárista o spolupráci s režisérem a Jeffem Goldblumem, o čerpání z knižní předlohy.

Před časem se spekulovalo o tom, že by pokračování Jurského světa mohlo nést podtitul „Epocha“, ale teď už známe název oficiálně. Nový film se jmenuje Jurassic World: Fallen Kingdom! Tedy Jurský svět: Padlé království. O jakém království je řeč? O „království“ lidí? Ještěrů? Společnosti, která se na zábavním parku napakovala? Na odpovědi na tyhle otázky si budeme muset počkat, ale zatím pro vás máme alespoň první plakát. Najdete jej dole v galerii.

Producent a spoluscenárista filmu Colin Trevorrow (který zároveň režíroval jedničku) momentálně propaguje svůj snímek Book of Henry, a tak je dotazovaný i na další projekty. O Jurském světě prozradil, že na něm pracoval donedávna skoro každý den, protože sloužil jako scenárista, který je přítomný přímo na natáčení, pro případ, že by režisér potřeboval cokoliv upravit. Kolaborativní proces si Trevorrow hodně pochvaluje. Snímek by měl být o hodně osobnější, víc se soustředit na postavy, být strašidelnější, víc se spoléhat na praktické efekty. V půlce filmu nás čeká velká akční scéna, zatímco gradované finále bude prý sázet spíš na napětí. Pokud jde o postavu Iana Malcolma, kterou opět hraje Jeff Goldblum, tak u ní prý vychází většina dialogů přímo z Crichtonových románů, které následně byly upravené podle návrhu samotného Goldbluma.

Natáčení v britských ateliérech je dokončené, na závěr se štáb přesouvá ještě na Havaj, odkud pochází také následující video s Triceratopsem:

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář napsali Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong a Jeff Goldblum. Nově se přidají Toby Jones, Rafe Spall, Ted Levine, James Cromwell, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin a Justice Smith. Datum české premiéry je stanoveno na 21. června 2018.

Galerie: 3

Jurský svět 2 odhalil název a první plakát | Fandíme filmu Jurský svět 2 odhalil název a první plakát | Fandíme filmu Jurský svět 2 odhalil název a první plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest