Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli

Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
A co dělal Ian Malcolm během 20 let dlouhé pauzy?

Příští rok dorazí do kin pokračování Jurského světa s podtitulem Fallen Kingdom. Kromě hlavních postav z prvního dílu z roku 2015 bylo také potvrzeno, že se objeví jedna postava z původního Jurského parku a tou bude Ian Malcolm. Excentrický matematik a prosazovatel teorie chaosu, kterého jsme mohli vidět i ve druhém díle, se vrací po 20 let dlouhé pauze a jeho představitel, Jeff Goldblum, nyní v rámci rozhovorů ohledně Thora: Ragnarok, odhalil trochu více z návratu jeho postavy.

Podle Goldbluma nebude jeho role nijak velká. Pro Empire Podcast řekl: „[role] je malá. Kdo ví, třeba mě vyškrtnou úplně. Pokud ale zůstanu, budu spíše jen menším doplňkem, doufejme, s nějakým dopadem na děj.“ V jiném rozhovoru pro Radio Times Goldblum s humorem popsal, jak se bude Malcolm v pokračování chovat a co dělal v pauze mezi filmy. „Snad bude mít co říct k tomu, co se zrovna děje a ke všem následkům používání veškeré té technologie. Trpká ironie, hluboké a moudré přesvědčení a možná nějaké to tmavé oblečení tady a támhle… a možná i tmavé brýle. A co dělal v mezičase? Pravděpodobně si otevřel jazzový klub a každou středu hrál na místě jménem Rockwell, jak jej on sám pojmenoval.“

Snad bude návrat Malcolma vítaný a uvidíme známou a oblíbenou tvář tak, jak ji máme rádi. Je možné, že rozsahově bude jeho role podobná té, kterou si zahrál B.D. Wong v Jurském světě, kde si jako jediný zopakoval svoji roli z původního filmu. Natáčení Jurského světa 2 skončilo v červenci, v blízké době tak můžeme čekat nějaké první ukázky, možná s premiérou Star Wars: The Last Jedi. Premiéra v ČR a na Slovensku je stanovena na 21. 6. 2018.

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář napsali Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong a Jeff Goldblum. Nově se přidají Toby Jones, Rafe Spall, Ted Levine, James Cromwell, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin a Justice Smith. Datum české premiéry je stanoveno na 21. června 2018.

Zdroje: Radio Times, Empire

Jurský svět 2

22.06.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 7

Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli | Fandíme filmu Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli | Fandíme filmu Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli | Fandíme filmu Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli | Fandíme filmu Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli | Fandíme filmu Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli | Fandíme filmu Jurský svět 2: Jeff Goldblum bude mít pouze menší roli | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest