Jurský svět 2: Nové fotky a podrobnosti o zápletce

Jurský svět 2: Nové fotky a podrobnosti o zápletce | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Bude to výbušné a máme čekat zdaleka nejvíc dinosaurů.

Už zítra uvidíme trailer na Jurský svět: Zánik říše. Mezitím se dál objevují další kratičké ochutnávky a další související videa, která najdete na konci článku, společně s nejnovějšími fotkami, které na vás čekají dole v galerii. Dozvěděli jsme se ale také pár nových podrobností o zápletce filmu.

Definitivně se potvrzuje, že na Isla Nublar exploduje sopka. To je událost, která se dá do pohybu hned v úvodu filmu. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) založila organizaci Dinosaurs Protection Group, která se snaží ještěry z ostrova dostat. Pomáhá jí Owen Grady (Chris Pratt), se kterým zatím naplno nepropukl romantický vztah, který se rýsoval na konci prvního filmu. Úvod filmu by také měl podrýt naše předpoklady.

Dalšími klíčovými postavami filmu budou členové Dinosaurs Protection Group, které hrají Daniella Pineda a Justice Smith. Těšit se můžeme také na návrat Iana Malcolma (Jeff Goldblum) z prvních dvou Jurských parků. A pozor, na plátně by mělo být víc dinosaurů, než kdykoliv předtím.

Jurský svět 2 režíruje Juan Antonio Bayona, scénář napsali Derek Connolly a Colin Trevorrow. V hlavních rolích se vracejí Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong a Jeff Goldblum. Nově se přidají Toby Jones, Rafe Spall, Ted Levine, James Cromwell, Daniella Pineda, Geraldine Chaplin a Justice Smith. Datum české premiéry je stanoveno na 21.6. 2018.

Zdroje: EW, Jurassic Outpost

Galerie: 3

Jurský svět 2: Nové fotky a podrobnosti o zápletce | Fandíme filmu Jurský svět 2: Nové fotky a podrobnosti o zápletce | Fandíme filmu Jurský svět 2: Nové fotky a podrobnosti o zápletce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest