Avengers: Infinity War: Thanos má být Darth Vader pro novou generaci

Avengers: Infinity War: Thanos má být Darth Vader pro novou generaci | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Kdy se konečně dozvíme, jak se budou jmenovat Avengers 4?

Natáčení Avengers 3 a 4 skončilo a Marvel nám připomíná, že premiéra filmu přijde už za 100 dní. Režiséři Russoovi v jednom z posledních rozhovorů znovu zdůraznili, že Avengers: Infinity War budou do velké míry Thanosovým (Josh Brolin) filmem. Má to být komplexní postava, se kterou se vydáme na velkou výpravu. Má zanést strach do našich srdcí a bratři by byli rádi, kdyby se z něj stal „Darth Vader pro novou generaci“. To, že zničí měsíc (jak mohli vidět diváci v upoutávce promítané na loňské akci D23), je jen jednou z mnoha strašlivých věcí, které ve filmu provede. Sám Brolin o Infinity War řekl, že točit ji bylo do velké míry jako hrát experimentální divadlo, čímž narážel, krom spolupráce s talentovanými kolegy, především asi na velké množství scén před zeleným pozadím, kdy musel zapojit svoji představivost.

V jednom z rozhovorů Russoovi odpovídají také na to, kdy se konečně dozvíme, jak se bude jmenovat čtvrtá část Avengerů. Podle Russoů už samotný název nějakým způsobem dál posouvá vyprávění Avengers 3 a 4, takže jméno filmu bude zveřejněné teprve ve chvíli, kdy bude mít Marvel pocit, že většina lidí už v kinech stačila zhlédnout trojku. Co dalšího pánové prozradili?

Určitě si nemáme myslet, že by se kdykoliv točily scény určené pouze ke zmatení paparazzi. (Což je ostatně teorie, kterou si mezi sebou začali sdílet fanoušci po tom, co se nedávno objevily matoucí fotky s Nickem Furym a Mariou Hill). Na to zkrátka a dobře režiséři nemají čas ani energii – roční natáčení bylo skutečně náročné. Podle režisérů se prostě fotky na internet dostanou a nedá se s tím nic dělat. Stejně si diváci vždycky nedokážou stoprocentně poskládat, co vlastně vidí. Nicméně Russoovi připouštějí to, co jsme si mysleli o nedávných fotkách z natáčení, na kterých jsou Avengers zdánlivě „v minulosti“. Podle všeho jde opravdu o simulaci provedenou zařízením B.A.R.F., představeným v Captainovi Amerika: Občanské válce.

Když je řeč o Captainu Amerikovi (Chris Evans), tak u toho bude důležité, že to byl vždycky ten největší vlastenec a teď je vlastně mužem bez národa. Jeho národ jej zklamal, zažívá tedy jakousi krizi identity. Proto je v Infinity War jeho postava inspirovaná Nomádem, což je v komiksech identita, kterou Steve Rogers přijal, když přestal být Captainem Amerikou. A pánové se krátce zmínili také o Black Widow (Scarlett Johansson). U té jsou rádi, že dostane vlastní film, protože Scarlett je v roli skvělá a postava má bohatou historii, ze které půjde těžit.

Na závěr ještě můžete kouknout do galerie, kde najdete nový artwork s Thanosem a fotku od Brie Larson, která se připravuje na roli Captain Marvel.

Zdroje: Brie Larson, Josh Brolin, CBM, Reddit, Happy Sad Confused

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 3

Avengers: Infinity War: Thanos má být Darth Vader pro novou generaci | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Thanos má být Darth Vader pro novou generaci | Fandíme filmu Avengers: Infinity War: Thanos má být Darth Vader pro novou generaci | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest