Avengers 3 a 4: Klíčová Wakanda a proč se vrátí Chris Evans

Avengers 3 a 4: Klíčová Wakanda a proč se vrátí Chris Evans | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Bude Chris Evans skutečně končit s Marvelem? A jak byl pro filmy oproti komiksům pozměněn Black Order.

V noci na sobotu se objevil první trailer na Black Panthera a s postupem času je čím dál jasnější, že tenhle hrdina a jeho koutek světa budou mít klíčovou úlohu také v Infinity War. Už dříve jsme se dozvěděli, že se ve filmu objeví postavy Shuri a M’Baku, stejně tak štáb vydal castingový inzerát, který hledá komparsisty, již si zahrají wakandské bojovníky. Teď začal natáčet i přímo Black Panther, Chadwick Boseman, který na svém Instagramu sdílel video z placu (na konci článku). Na něm je vidět lokace, která by zcela klidně mohla reprezentovat filmovou Wakandu. AKTUALIZOVÁNO: A Režiséři Russoovi na svám Facebooku v zápětí potvrdili, že momentálně natáčení film v africké Tanzanii, v národním parku Serengeti (viz fotka v galerii). Na místě jsou podle židliček přinejmenším on sám, Chris Evans (Captain America) a Scarlett Johnsson (Black Widow).

Server MCU Exchange se aktuálně dozvěděl další podrobnosti o Černém řádu (Thanosových přívržencích, které ve filmu potkáme), jež v komiksech představil Jonathan Hickman. Proto redaktoři severu začínají vážně uvažovat o tom, jestli značná část filmu nebude inspirovaná Hickmanovou komiksovou řadou Avengers, ve které Thanosovi pohůnci zaútočí na několika místech na Zemi, a právě příkladný vzdor Wakandy je majákem naděje pro zbytek světa. Nezní to vůbec jako špatná podzápletka, ale opravdu jde v tuto chvíli o pouhou spekulaci.

Pokud jde o Black Order (Černý řád), tak ten byl podle MCU Exchange ve filmu oproti komiksům zásadně přepracován. Nepůjde o pouhé Thanosovy nohsledy, ale přímo o jeho děti, tedy o bratry a sestry Gamory a Nebuly ze Strážců Galaxie. Což by o to víc vysvětlovalo, proč se Guardians do událostí Avengers 3 a 4 zapojí. Jak se již dříve dalo odtušit, Black Order pro Thanose bude ve filmu hledat Kameny nekonečna. Stále není zřejmé, kteří všichni členové řádu se v Avengers objeví, ale budou to minimálně Corvus Glaive a Proxima Midnight.

Na závěr ještě jednou zpátky ke Chrisovi Evansovi, který podle všeho momentálně točí avengerovské scény společně s Black Pantherem a Black Widow. Herec se v aktuálním rozhovoru rozpovídal o tom, že natáčení marvelovek je obrovská továrna. Přijde do práce, je součástí obřího kolosu a za den udělá tak přinejlepším dvě stránky scénáře. Zbytek je vyplněný čekáním. Na tom není nutně nic špatného, ale osobně má Chris rád, když se v práci pořádně zapotí, když točí nějaký menší projekt s několika herci a několika málo členy štábu, kdy těch stránek za den stihnou třeba devět a on prakticky celou dobu může jednoduše hrát.

Proč tedy podepsal smlouvu na Avengers 4, i když jeho kontrakt končil už společně s Avengers: Infinity War? Původně jde podle Evanse skutečně o jeden příběh, který studio rozdělilo na dvě části proto, že byl kvůli obřímu množství postav (Strážci Galaxie, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Ant-Man, atd.) tak rozsáhlý, že by se do jednoho filmu zkrátka nevešel. Dvoudílný příběh podle Evanse dává smysl a hezky všechno uzavře, proto s natáčením souhlasil.

Podobné vyjádření samozřejmě může znovu rozpoutat debaty o tom, kolik členů původního Avengers dá ve třetím nebo čtvrtém filmu Marvelu definitivně sbohem... Takže co myslíte? Můžeme se se současným Captainem Amerikou začít pomalu loučit?

 

Here we go... #BlackPanther #InfinityWar

Příspěvek sdílený Chadwick Boseman (@chadwickboseman),

Avengers: Infinity War

27.04.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Avengers 3 a 4: Klíčová Wakanda a proč se vrátí Chris Evans | Fandíme filmu Avengers 3 a 4: Klíčová Wakanda a proč se vrátí Chris Evans | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest