DCEU: Které filmy se nedostaly na oficiální seznam

DCEU: Které filmy se nedostaly na oficiální seznam | Fandíme filmu
Warner Bros.
Podívejte se s námi na souhrn filmů od DC, které jsou stále ještě daleko.
  1. Justice League 2

Muž z oceli 2

Dlouho předtím, než byl oznámen snímek Batman v Superman (2016), přemýšlel Zack Snyder nad pokračováním Muže z oceli, na jehož konci by byla oznámena existence Batmana v tomto světě. Studio však spěchalo na začátek rozšířeného světa a tak tahle verze padla. To však neznamená, že se na sequelu se Supermanem nepracuje, pravděpodobně se však nevrátí režisér prvního dílu Zack Snyder.

Jednání o režii vedlo studio např. s režisérem Kingsman filmů Matthew Vaughnem. Film zatím nemá ani scénář, avšak producent Charles Roven již dříve řekl, že existuje spousta nápadů jak pokračovat. Bohužel pro fanoušky také řekl, že film v nejbližší době neuvidíme. Henry Cavill, představitel Supermana, má navíc smlouvu už pouze na jeden film a tak uvidíme, zda bude chtít čekat roky na pokračování, či se objeví v nějakém dřívějším filmu.

Deathstroke

Slade Wilson měl být původně hlavní záporák v chystané Batmanově sólovce. Režii však opustil sám představitel hlavní role Ben Affleck a k projektu přišel Matt Reeves, který s ním nepočítá. Joe Manganiella v roli Deathstrokea jsme mohli poprvé vidět v potitulkové scéně Justice League, ještě předtím však bylo oznámeno, že se objeví ve svém vlastním filmu.

Samostatný film s Deathstrokem by měl režírovat Gareth Evans, který stojí za akčním nářezem Raid a Raid 2. Bližší informace o filmu zatím neznáme, studio však kývlo kvůli zapálenosti Evanse na projektu, který původně jednal se studiem o režii Justice League Dark.

Nightwing

Kromě Batgirl uvidíme v samostatném filmu také dalšího člena batmanovské rodiny, a to Nightwinga. Do režirského křesla usedne režisér Lego příběhu Chris McKay a o scénář se postará Bill Dubuque, který napsal např. Zúčtování s Benem Affleckem či seriál Ozark. O castingu zatím nevíme nic, ovšem režisér již dříve řekl, že bude do hlavní role hledat někoho fyzicky a atleticky zdatného, kdo dokáže kontrolovat mimiku a své tělo i při náročných akcích.

Před pár dny McKay oznámil, že bližší informace o filmu dostaneme začátkem příštího roku. Vzhledem k tomu, že Nightwing také nefiguruje na oficiálním seznamu, dříve jak v roce 2020 ho neuvidíme. Podle svých slov by však McKay režii nevzal, kdyby byl svázaný termínem, a že chce dát dohromady příběh a postavy, které budou stát za to.

Cyborg

Sólový film se Cyborgem figuroval na dřívějším seznamu s datem premiéry v roce 2020. V letošních seznamech z Comic Conů ze San Diega a nově z Brazílie však již není. I přesto představitel hlavní role, Ray Fisher, řekl, že na filmu se stále pracuje a měl by dorazit v roce 2020. Nakolik je tohle reálné necháme na vás, já osobně však mám své obavy.

Fisher také řekl, že by chtěl hodně osobní film, ve kterém půjde proti Phantom Limbs, což je tým kybernetických speciálních jednotek ze série komiksů o Cyborgovi. Tato postava však byla často označována za jednu z nejslabších částí Justice League a všichni již víme, že Warneři slyší hlavně na kladně přijaté postavy. Osud filmu je tak ve hvězdách.

Deadshot

Předposledním na našem seznamu je Deadshot. Toho jsme v podání Willa Smithe mohli vidět poprvé v Suicide Squad, kde byl jednou z pozitivně hodnocených postav. Studio se toho tak chytlo a v roce 2016 byly oznámeny práce na sólovce s Floydem Lawtonem. Od té doby jsme však nedostali vůbec žádné informace a vzhledem k tomu, kolik má DC rozpracovaných filmů o záporácích / antihrdinech, tento film bych zařadil mezi ty méně důležité projekty.

Joker origin

A abychom nebyli ještě více zmatení z plánovaní DC filmů, Warneři oznámili, že se budou chystat také filmy, které budou úplně mimo propojený svět. Prvním z takových je The Joker, což by měl být příběh vzniku nejslavnějšího Batmanova protivníka. Do hlavní role by se neměl vrátit Jared Leto, ale někdo úplně jiný. Vzhledem k tomu, že jedním z hlavních producentů je legendární Martin Scorsese, mluví se o účasti Leonarda DiCapria, což by se líbilo i studiu.

Film má již i svého režiséra a tím je Todd Phillips, který stojí např. za Pařbou ve Vegas nebo Týpci a zbraně. Očekává se, že natáčet by se mělo příští rok na podzim, spolu se Suicide Squad 2. Jokerův origin tak patří mezi ty pravděpodobnější filmy. 

« Předchozí kapitola

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest