Creed 2: Stallone si dokáže ve filmu představit Lundgrena

Creed 2: Stallone si dokáže ve filmu představit Lundgrena | Fandíme filmu
Chce Sly postavit mladého Creeda do ringu proti vrahovi jeho otce?

Sylvesteru Stallonovi se před dvěma roky podařilo svým způsobem rebootovat slavného Rockyho ve filmu Creed, který posbíral velmi pozitivní reakce, měl vynikající tržby, a Stallone si odnesl i Zlatý glóbus za nejlepšího herce ve vedlejší roli a oscarovou nominaci. V Creedovi si zahrál mentora a trenéra Adonise Creeda, syna již před lety zesnulého Apolla, Rockyho dávného rivala, který se nakonec stal jeho blízkým přítelem.

Vzhledem k úspěchu filmu se logicky nabízí myšlenka na pokračování, a Stallone teď na svém Instagramu prezentoval svou představu, jak by měl sequel vypadat. Sly rozhodně netroškaří, a naznačuje, že by si přál, aby se mladý Creed postavil Ivanu Dragovi v podání Dolpha Lundgrena, který v lehce patetickém, avšak legendárním čtvrtém díle Apolla v ringu zabil. Zatím jde zřejmě pouze o Stallonův nápad, a nikdo ze zainteresovaných osob se k němu dále nevyjádřil, Dolph Lundgren je však v poslední době očividně pořád ve formě, a role by pro něj nemusela být problém.

Michael B. Jordan, představitel Adonise se k případnému pokračování dříve vyjádřil v tom smyslu, že by film měl mít výrazného záporáka a Drago v podání Dolpha Lundgrena by mohl být tím pravým. Líbil by se vám souboj mladého Creeda s Dragem? Měl by "dědečka" Lundgrena radši nahradit nějaký jeho mladší nástupce? Nebo už by měli filmaři nechat Rockyho ságu spát?

Zdroje: Sylvester Stallone

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest