Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii

Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu
Warner Bros. Pictures
Zobrazit dalších 7 obrázků
Pokračování úspěšného kostičkového dobrodružství se pomalu začíná chystat. Lord a Miller přepisují scénář a my známe nejnovější podrobnosti.

Kromě únorového Lego Batmana se letos dočkáme ještě jednoho dobrodružství ze světa plastových postaviček. Nindžové v převlecích se potají do českých a slovenských kin dostanou už příští týden. Příští rok se ani jednoho filmu z Lego světa nedočkáme, a tak upírají už nyní někteří fanoušci svůj zrak na připravované pokračování původního filmu, který nejznámější dětskou hračku přivedl na velké plátno. Lego příběh 2 se do našich kin podívá v roce 2019, a to na začátku roku, podobně jako letos Lego Batman. Únorové datum kvůli nedostatku konkurence filmu určitě pomůže a my už teď víme, kdy se dabéři pustí do práce.

Nyní je film stále ještě v předprodukční fázi, ale to se velmi brzy změní, protože už 2. října tohoto roku začnou přípravy na plné obrátky. Ty budou probíhat v Britské Kolumbii a kromě zmíněných dabérů se budou připravovat i scény z reálného světa, kterých jste si určitě všimli už v prvním díle. Další novinka se týká hudby. Pokud jste slavnou písničku „Everything Is Awesome“ („Všechno je tu boží“) prostě nemohli dostat z hlavy, potěší vás, že v pokračování se dočkáme ještě víc obdobných písniček. Prostředí, ve kterém se děj bude odehrávat, se změní a spolu s Emmetem se podíváme do nekonečného vesmíru. V něm bude na hrdiny číhat ještě více nebezpečí než kdy předtím a o vtipné scénky snad bude postaráno.

Na film po výměně režiséra nově dohlíží Mike Mitchell (Trolové, Shrek 4). Phil Lord a Chris Miller, režiséři prvního filmu se na pokračování podílejí jako scenáristé, aktuálně dokonce přepisují nejnovější verzi. Producenti filmu Dan Lin a Chris McKay pak prozradili, že se děj bude odehrávat několik let po závěru prvního filmu, kdy do „Kostičkova“ přišlo Duplo a se stavebnicí si vedle chlapečka začala hrát také jeho malá sestřička. Snímek chce zkoumat skutečnost, že si chlapci i dívky hrají jiným způsobem, jejich fantazie pracuje jinak, přináší různé pohledy na věc. Zároveň také chce snímek využít toho, že dosavadní Lego filmy vždy dosud představovaly fantazii jednoho dítěte, zatímco Lego Příběh 2 znázorní fantazii dvou různých dětí naráz a jejich střet.

Premiéra je stanovena na 7. 2.2019 a současně se začátkem natáčení by se mohla objevit první synopse, jestli se tak stane, určitě vám to dáme vědět. Na závěr se koukněte na video, které vám připomene návykovou písničku z prvního dílu.

Zdroje: Screen Rant, Collider

LEGO příběh

07.02.2014 | USA
Komedie, Dobrodružný, Animovaný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 8

Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu Lego příběh 2 nabídne úplně nový pohled na dětskou fantazii | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest