Animovaný Spider-Man nejspíš s Milesem Moralesem

Animovaný Spider-Man nejspíš s Milesem Moralesem | Fandíme filmu
Castingová zpráva přináší podrobnosti o chystaném animáku se Spider-Manem.

Nikdy to nebylo potvrzeno oficiálně, ale také nejnovější informace z castingové agentury naznačují, že hrdinou animovaného filmu se Spider-Manem bude Miles Morales, třináctiletý černoch s hispánskými kořeny, který je podobně jako Peter Parker prudce inteligentní s nadáním pro vědu. Schopnosti podobné Parkerovým získá, když jej pokouše pavouk, který vznikl, když Oscorp experimentoval s Peterovou krví. Když pak Parker zemřel, Miles po něm přebírá spider-manovskou štafetu. Zajímavé na Moralesovi je také to, že pochází ze zločinecké rodiny a při svém maskovaném počínání je (alespoň po nějaký čas) dost rozpolcený.

Castingový server Backstage.com vyvěsil inzerát, ve kterém studio Sony Pictures Animation hledá herce pro snímek Cabin Fever. Žádný takový film studio oficiálně nechystá a u velkých projekcí je naprosto běžnou praxí, že vznikají pod krycími názvy. Detaily pak až nápadně připomínají postavy ze Spider-Mana. Pokud se tedy opravdu jedná o animovaného Spider-Mana, tak produkce hledá mladého afroameričana/Portorikánce. Ten nadabuje teenagera z Brooklynu, který je nový v předměstské škole, snaží se zapadnout, tíží jej zodpovědnost, zápasí se svojí identitou, a zatímco zažívá běžné středoškolské trable, snaží se především vyhýbat potížím. Ve škole si najde nového kamaráda, asijskoamerického geeka, který jej podporuje a pomáhá mu dělat správná rozhodnutí. Fanoušci znalí komiksů se domnívají, že to bude Ganke Lee, Milesův nejlepší kamarád ze série Ultimate Spider-Man.

Jakmile inzerát začala rozebírat média, Backstage.com jej okamžitě stáhl, což působí jako další důkaz toho, že jde skutečně o animovaného Spider-Mana v utajení. Připomínáme, že námět k filmu připravili Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakařeLego příběh), režíruje Bob Persichetti, který se v minulosti podílel na řadě animáků, jako Shrek 2, Monstra vs. Vetřelci nebo Malý princ. Datum premiéry je stanovené na 21.12. 2018.

Zdroj: CBM

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest