Animovaný Spider-Man našel režiséra

Animovaný Spider-Man našel režiséra | Fandíme filmu
A bude animovaným Spider-Manem Peter Parker nebo někdo jiný?

Spider-Man: Homecoming nás zásobuje novými tvářemi, ale ani u Sony nezahálí. Sice půjčili svého pavouka Marvelu, ale stále na něj mají výsadní právo. A tak je tu novinka o jejich animovaném Spider-Manovi, který má dorazit 21. 12. 2018.

Toho se má režijně ujmout Bob Persichetti. Zkušenost s režií nemá žádnou, ale sepsal scénář k loňskému Malému princi a byl zodpovědný za převedení vizuálních podkladů na plátno o filmů jako Shrek 2, Monstra vs. Vetřelci nebo Kocour v botách. Uvidíme, jak si poradí se svým vlastním projektem. Když se před časem podobně diskutovala vhodnost Jona Wattse jako režiséra Spider-Mana: Homecoming, tak na to šéf Marvelu Kevin Feige odvětil, že důležitá je společná vize režiséra a studia. Možná tuto recepturu zkoušejí aplikovat i u Sony

Doplňme pak, že před časem prolétla internetem zpráva, že by animovaný Spider-man mohl být Miles Morales, černošský klučina, který je v komiksech vedle Petera Parkera druhým nejznámějším a nejpopulárnějším nositelem pavoučích schopností a kostýmu. Animovaný snímek nebude spadat do filmového vesmíru Marvelu, takže by to nebyl žádný problém. Sony se ovšem opakovaně odmítlo k této zprávě vyjádřit. Nepopřelo ji, ani nepotvrdilo.

Co byste řekli na animovaného Milese vy? Byla by to příjemná změna nebo by to mátlo diváky?

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest