Hostiles: Další trailer plný drsných výjevů z divokého západu

Hostiles: Další trailer plný drsných výjevů z divokého západu | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Christian Bale jako životem ošlehaný vojáček, který je zvyklý plnit rozkazy, ale ten poslední se mu vůbec nelíbí.

Je tu další trailer na novinku Scotta Coopera (Crazy Heart, Pryč od pece), která pojednává o zapřisáhlém nepříteli indiánů (Christian Bale), který teď musí jednoho bezpečně eskortovat nepřátelskou krajinou. Nová upoutávka sálá vnitřním napětím, kdy vidíme ústředního protagonistu, jak je konfrontovaný s realitou, která možná tak úplně nezapadá do jeho osobního vidění světa. My si můžeme užívat vypjaté situace, stejně jako krásnou panenskou krajinu, kterou Cooper protíná ve velkorysých záběrech. Po všech směrech zkrátka velká škoda, že lokální premiéra stále nebyla ohlášena.

Svůj první trailer zveřejnil chystaný snímek Hostiles. Christian Bale v Hostiles hraje kapitána Blockera, válkou utuženého důstojníka americké kavalérie. Těžkého rasistu, který dosud bojoval proti indiánům a v krvavých bitvách ztratil mnoho svých přátel. Teď musí se skřípěním zubům uposlechnout rozkaz a doprovodit čejenského náčelníka Žlutého jestřába (Wes Studi) na jeho kmenové území v Montaně. Společně s malou jednotkou procházejí nebezpečným územím znepřátelených kmenů, Blocker je konfrontován se svými předsudky a následně se ke skupině přidává sklíčená vdova (Rosamund Pike), které rodinu zmasakrovali během přepadení. Režíroval Scott Cooper, scénář napsal Donald Stewart. Dále hrají Ben Foster, Stephen Lang, Jesse Plemons, Adam Beach či Rory Cochrane.

Galerie: 2

Hostiles: Další trailer plný drsných výjevů z divokého západu | Fandíme filmu Hostiles: Další trailer plný drsných výjevů z divokého západu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest