Hostiles: Christian Bale v prvním traileru drsného westernu

Hostiles: Christian Bale v prvním traileru drsného westernu | Fandíme filmu
Kapitán kavalérie musí převést svého smrtelného nepřítele z kmene Čejenů bezpečně na jeho území.

Svůj první trailer zveřejnil chystaný snímek Hostiles. Christian Bale si v něm zahrál kapitána Blockera, válkou utuženého důstojníka americké kavalérie. Těžkého rasistu, který dosud bojoval proti indiánům a v krvavých bitvách ztratil mnoho svých přátel. Teď musí se skřípěním zubům uposlechnout rozkaz a doprovodit čejenského náčelníka Žlutého jestřába (Wes Studi) na jeho kmenové území v Montaně. Společně s malou jednotkou procházejí nebezpečným územím znepřátelených kmenů, Blocker je konfrontován se svými předsudky a následně se ke skupině přidává sklíčená vdova (Rosamund Pike), které rodinu zmasakrovali během přepadení.

Teaser trailer staví především na atmosféře. Sledujeme krásu a děsivost prázdných plání, postavy hledají smysl svého počínání, testují svou víru v Boha. Záběry divokého západu jsou famózní. Herci v čele s Christianem Balem skutečně ponoření do svých rolí.

Snímek natočil Scott Cooper, zodpovědný za Black Mass, Crazy Heart a Out of Furnace. Scénář společně s ním napsal Donald Stewart (Vysoká hra patriotů, Hon na ponorku). Dále hrají Ben Foster (30 dní dlouhá noc), Stephen Lang (Avatar), Jesse Plemons (Black Mass, Breaking Bad), Adam Beach (Suicide Squad) či Rory Cochrane (24, Argo). První reakce z festivalů hovoří o silném, neúprosném zážitku, tak se snad co nejdřív dočkáme data premiéry.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest