Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje

Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Gerard Butler jde po krku bankovním lupičům a neváhá při tom použít značně nevybíravé metody. Koukněte na trailer, seznamte se.

Gerard Butler postupně zapadl do vod, které dříve vymetali především Nicolas Cage či John Cusack. Jeho každý další film většinou působí alespoň trochu béčkově, Gerard v traileru alespoň trochu přehrává a ve finále je z toho buď slátanina nebo slušná oddechovka, ale dohromady nic, na co byste si po odchodu z kina ještě někdy vzpomněli. V podobné škatulce jde momentálně Butlera zachytit v Geostormu. Jeho příští projekt podle upoutávky balancuje někde na hraně téhle škatulky.

Den of Thieves, alias „Doupě zlodějů“ - kriminálka, ve které si Butler zahrál prohnilého poldu, co pro splnění povinnosti neváhá překročit spoustu mezí. Podle synopse se film podobá Nelítostnému souboji, protože se životy členů šerifské jednotky z Los Angeles hodně proplétají s nejúspěšnějším gangem bankovních lupičů, kteří plánují zdánlivě neproveditelný útok na federální rezervní banku.

Jak sami můžete vidět v traileru, hranice mezi padouchy a hrdiny bude dost neostrá a jednotlivé figury působí tak akorát vyšinutě, aby dobře zapadaly do světa nebezpečných loupeží a drsných poldů, kteří neváhají zločinci upřít lékařskou péči, jen aby dostali to, co chtějí. Kromě Butlera se v hlavních rolích představí Pablo Schreiber (Orange is the New Black, Američtí bohové), 50 Cent (Plán útěku, Bojovník) a O'Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton, Godzilla: King of Monsters). Film je režijní prvotinou Christiana Gudegasta, který předtím napsal scénář k Butlerovu Pádu Londýna nebo k Osamělému mstiteli s Vinem Dieselem.

Galerie: 7

Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje | Fandíme filmu Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje | Fandíme filmu Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje | Fandíme filmu Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje | Fandíme filmu Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje | Fandíme filmu Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje | Fandíme filmu Den of Thieves: Kriminálka ve stylu Nelítostného souboje | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest