London Has Fallen má režiséra

London Has Fallen má režiséra | Fandíme filmu
Kdo natočí pokračování eRkového akčňáku s Gerardem Butlerem?

Že se Antoine Fuqua k sequelu Pádu Bílého domu, který nese jméno London Has Fallen, nevrátí, už víme. To však neznamená, že Mikea Banninga s tváří Gerarda Butlera čeká filmový důchod. Další akci, která se bude odehrávat v Londýně, s velkou pravděpodobností zfilmuje režisér Fredrik Bond. Bond začínal jako tvůrce videoklipů a reklam. Celovečerní debut si odkroutil před rokem v nezávislé romanci The Necessary Death of Charlie Countryman s Shiaou LaBeaoufem a také byl jedním ze žhavých kandidátů na režii pátých Pirátů z Karibiku. Nový návrh scénáře aktuálně napsal Christian Gudegast. Tak schválně, jestli pan Bond, Fredrik Bond, bude pro látku vhodnou volbou.

Příběh pokračování začíná v Londýně, kde znenadání zemřel britský ministerský předseda. Účast na jeho pohřbu je pro všechny přední světové vůdce prakticky povinná. I když se zdá, že je pohřeb nejlépe zabezpečenou událostí na světě, rychle se mění ve smrtící past, ve které mají světoví vládci zemřít a posvětit tak začátek děsivé vize budoucnosti. Jen tři lidé mohou katastrově zabránit. Prezident Spojených států, jeho šéf tajné služby a britský agent MI-6, který právem nikomu nedůvěřuje.

Kromě Aarona Eckharta a Gerarda Butlera v rolích presidenta USA a jeho bodyguarda, se dále vrátí také Morgan Freeman, Angela Bassett a Radha Mitchell. Premiéra je naplánována na 2.10. 2015.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest